Maig 2020
Publicitat

EL PODER EMOCIONAL DELS PERFUMS: ENFORTINT L'AUTOESTIMA

Per Belleza Activa / AMIC. Equip H i A/T
La màgia de la cosmètica està en l'impacte que transcendeix la pell, el que és capaç de causar-nos a l'interior al sentir-nos millor amb el nostre exterior. En aquest sentit, el perfum té el poder de crear un efecte positiu en nosaltres i millorar l'autoestima, quan notem que una combinació aromàtica és capaç de transmetre uns valors que no són tangibles. A continuació, ens endinsem en el curiós tàndem del perfum, l'autoestima i les emocions. En aquesta entrada revelem el poder emocional dels perfums.

L'esclat emocional de les aromes

Com assenyala un estudi de la Biblioteca Nacional de Medicina dels Estats Units, esmentat per Loewe, sobre les aromes i els olis essencials: "una olor agradable et pot posar de molt bon humor tot el dia". Per això, aquests cosmètics "s'utilitzen per a ajudar les persones a relaxar-se de l'estrès i l'ansietat". Així, tant cosmètics com olis essencials actuen com una teràpia personal, capaç de fer-nos sentir més forts i vàlids per a aconseguir qualsevol cosa que vulguem.

Les fragàncies més poderoses

Entre tots els perfums que ofereix el mercat de la cosmètica, cal destacar el poder emocional que tenen les fragàncies afruitades. Les aromes del préssec, les maduixes, les cireres o la poma, com indica Loewe, aconsegueixen traslladar-nos a l'univers emocional del període estival (per a molts l'etapa de l'any més repleta de felicitat). Les notes de cítrics com la taronja i la llimona aconsegueixen un plaer immediat, aconseguint augmentar la confiança i reduint els nivells d'ansietat. Per això, són molt recomanables per a sumar seguretat en trobades professionals.

L'altre gran grup de fragàncies que transformen el nostre interior són les afustades, formulades amb ingredients com l'ambre, el cedre i amb notes especiades com la canyella. A l'evocar la naturalesa, aconsegueixen un efecte reconfortant en nosaltres, transportant-nos a escenaris de tranquil·litat i pau. Actuen amb molta eficàcia a la tardor i a l'hivern i el seu esclat aromàtic ens remet a moments feliços, encara que pertanyin a un passat llunyà com la infància.
autoestima-ets-jove-fes-te-valer
../ad-48/
Publicitat
../ad-20/