Agost 2020
Publicitat
../ad-63/

ESPECIAL PARELLA

Pots fer preguntes per WhatsApp al 699 76 55 89

Per LLUCIA CALDÉS, PSICÒLOGA

Ha arribat l'estiu i per a molts/es les desitjades vacances.

Els/les terapeutes sabem que el període de vacances és una ocasió única per reforçar relacions, ens podem dedicar més temps i rebaixar l'estrès i les presses de tot l'any.

Però si prèviament la nostra relació de parella és, diríem, "millorable" i no estam del tot a gust, les vacances són també per aquestes parelles una situació incòmoda. De cop i volta ens veiem "obligats "a haver de compartir més temps actuant que tot està bé i no és per casualitat que més d'una relació de parella es trenqui en el període vacacional.
Faré referència aquí a la importància dels professionals especialitzats que treballem amb aquestes parelles per o bé intentar cercar estratègies per superar la crisi no resolta i créixer com a parella o bé dur a terme el millor tancament possible.

Algunes reflexions envers les relacions de parella...

Partim de la base que cada cadascú de nosaltres de forma individual, de vegades (o moltes) no ens entenem, sofrim ... Si hi sumem el fet de compartir el nostre dia a dia acompanyats amb una altra persona igual de canviant que nosaltres, pot ser, sens dubte, tota una aventura; en positiu i en negatiu.

Algunes pinzellades per a millorar les nostres relacions de parella:

1. Apostem per una bona comunicació
2. No intentar canviar a la parella.
3. Expressar sentiments positius.
4. Aprendre a expressar sentiments negatius d'una forma correcta.
5. Demanar disculpes si ens hem passat
6. Apostar per una comunicació positiva intentant no emetre judicis de valor i com a mínim escoltem sense interrompre el que ens diu la nostra parella.
7. No caure en la rutina.
8. Aconseguir l'equilibri entre NOSALTRES i la resta: dedicar temps a la nostra relació, sense deixar de banda altres relacions personals.

SI AQUEST TEMA T'INTERESSA I VOLS QUE EL TRACTEM AMB MÉS PROFUNDITAT CONTACTA AMB @doctora emotion

autoestima-ets-jove-fes-te-valer
../ad-48/
Publicitat
../ad-68/