Agost 2020
Publicitat
../ad-63/

T'AGRADA PINTAR-TE ELS LLAVIS? VERMELL, ROSA, NUDE... CONSELLS PER A TRIAR EL COLOR DEL TEU LABIAL

Per Belleza Activa / AMIC. Equip H i A/T
La barra de llavis és una de les pertinences més personals d'una dona. L'elecció d'una o d'altra no és casual, i reflecteix la nostra personalitat, el nostre estat d'ànim i fins a les nostres intencions! Per part seva, les marques cosmètiques posen a la nostra disposició una gran varietat de tonalitats entre les quals triar. I, precisament per això, a vegades sembla impossible quedar-nos amb una sola. Avui et portem alguns consells per a ajudar-te a trobar el color del teu labial perfecte.

Vermell
Poderós, seductor i un clàssic infal·lible per a les grans ocasions. Si ets de rostre clar, decanta't per un vermell vibrant, com el gerd. En canvi, les pells més brunes poden provar amb tons borgonya més foscos. Els vermells ataronjats és millor reservar-los a les dones de pell color blat. Un altre dels motius pels quals triar un labial vermell és pel seu "poder màgic" per a dissimular el cansament del rostre, atenuar les ulleres i proporcionar un aspecte de bona cara. Evita el labial vermell si tens els llavis molt fins, ja que no t'afavorirà. I si l'esmalt de les teves dents no és massa blanc, oblida't dels vermells cridaners.

Rosa
Els tons roses són molt versàtils, per aquest motiu ens poden acompanyar en qualsevol ocasió i moment del dia. Són una opció perfecta per a aquelles dones que volen veure's arreglades o donar-se un toc de color, però sense cridar molt l'atenció (encara que també hi ha roses molt potents!). Combinen especialment bé amb pells clares i cabelleres rosses però, si no és el teu cas, no ha de renunciar a ells. Si tens els cabells castanys és preferible que et decantis per tons amb matisos amarronats, mentre que a les brunes els senten millor els colors vius amb base vermella o ataronjada. Entre els seus avantatges destaca el seu efecte rejovenidor, ja que endolceixen els trets. A més, un labial rosa amb pigments blavosos aconseguirà que les teves dents es vegin més blancs.

Nude
Els colors nude, que imiten el to de la pell, han anat guanyant adeptes i són ideals per a aquelles dones que aposten per la naturalitat sense deixar de tenir estil. El resultat és elegant, lluminós i perfecte tant per al dia com per a la nit. I és que pots combinar-los tant amb un maquillatge discret com amb uns ulls fumats per a obtenir un efecte poderós i captivador. Una altra dels seus avantatges és que els tons clars aconsegueixen que els llavis es vegin més voluminosos, per la qual cosa és una opció perfecta si es tenen els llavis fins. A l'hora de triar el color, opta per un to rosat si tens la pell molt clara. En canvi, les pells brunes poden atrevir-se amb tons beix o daurats.

Dark Lips
Els llavis foscos no són aptes per a tothom. Tot i així, les que s'atreveixen i encerten amb l'elecció del to aconsegueixen acaparar totes les mirades. En aquest cas, el primer que has de fer és preparar bé els llavis abans d'aplicar el color, ja que els tons foscos revelen amb més facilitat les imperfeccions. Les pells clares és millor que optin per tonalitats rouge, mentre que les brunes poden decantar-se pels marrons. També és aconsellable delinear els llavis amb un llapis del mateix color, perquè la forma quedi perfecta. Si t'agraden els dark lips, és millor que els reservis per a la nit i que els acompanyis amb un maquillatge més discret, que deixi tot el protagonisme als llavis. Evita'ls si el que busques és treure't anys de sobre.

Lluentor o mat?
A l'hora de triar el teu labial també és important tenir en compte l'acabat. En aquest cas, evidentment has de tenir clar l'efecte que estàs buscant (més sofisticat, festiu o natural), però una altra regla que et pot ajudar és la següent: els tons brillants afegeixen volum als llavis, mentre que els tons mat tenen l'efecte contrari. Així que fixa't en la forma dels teus llavis abans de triar.
autoestima-ets-jove-fes-te-valer
../ad-48/
Publicitat
../ad-68/