Setembre 2020
Publicitat
../ad-63/
NO ESPERIS MÉS. VINE I CONEIX LA UIB

NO ESPERIS MÉS. VINE I CONEIX LA UIB

Amb aquest títol la Universitat de les Illes Balears presenta un complet programa d'activitats diverses per apropar la Universitat als seus futurs alumnes. Fins ara ja hem conegut dues de les més importants activitats, avui anunciam algunes més...

Per CAMÍ DE LA UNIVERSITAT


JORNADES I TROBADES

*Pròxima estació: Ciència i tecnologia. Trobades amb investigadores de la UIB explicant els resultats de la seva recerca. De febrer a abril de 2018.

*Jornades de Portes Obertes. Activitats i tallers per conèixer de prop els estudis de grau, els serveis i les instal·lacions. Dies 16 i 23 de març de 2018.

*Descobrint el centre adscrit Felipe Moreno. Jornada de portes obertes per informar sobre l'oferta d'estudis de grau, de programes de beques i intercanvis, i visitar les instal·lacions. Dia 13 d'bril de 2018.

*Trobada amb els pares i mares d'estudiants de batxillerat i CFGS. Per fer un primer tast del que serà la Universitat del seus fills i filles i resoldre dubtes  sobre els procediments d’admissió, beques i ajuts, programes de mobilitat… Dia 24 d'abril de 2018.

*Trobada amb els més grans de 25, 40 i 45 anys. Per donar a conèixer l’oferta d’estudis de grau, els procediments d’admissió i els programes de mobilitat... Dia 8 de maig de 2018CIÈNCIA I TECNOLOGIA

*Setmana de la Ciència i la Tecnologia
. Activitats per fomentar la cultura científica entre la societat, i estimular les vocacions entre els estudiants de primària i secundària. Novembre de 2017.

*Ciència per a tothom. Un espai per fomentar les vocacions científiques entre els estudiants de primària i secundària. Dies 10, 11 i 12 de maig de 2018

*IX Campus Cientificotècnic d'Estiu. Setmana de pràctiques per potenciar l'interès per la ciència i la tecnologia per a estudiants de 4t d'ESO i 1r de batxillerat. Dos torns: del 18 al 22 de juny i del 25 al 29 de juny de 2018.

*II Campament Petits Científics. Projecte educatiu destinat a estudiants de 6è de primària on podran gaudir  d’activitats relacionades amb la ciència, la tecnologia i l'esport. Dies 26 i 27 de juny de 2018. 

*Competició de reptes Scratch, per estudiants de 5è i 6è de primària i ESO.

*Concurs de Projectes amb Scratch, per estudiants de 5è i 6è de primària i ESO.XERRADES PER A PARES I MARES

*Els meus fills acaben l'ESO. Què poden fer?, pares i mares d'estudiants de 3r i 4t d'ESO (Mallorca, Menorca, Eivissa).

*Acabant l'educació primària... El futur del meus fills, pares i mares d’estudiants de 6è de primària. Dia 15 de març de 2018.

*El difícil camí de l'adolescència, pares i mares d'estudiants de 1r i 2n d’ESO. Dia 22 de març de 2018.

*Trobada amb els pares i mares d'estudiants de batxillerat i CFGS. Dia 24 d'abril de 2018.
universitat
../ad-40/
Publicitat
../ad-68/
../ad-20/