Octubre 2022

CUIDA'T (1): ALGUNES OPCIONS PER TROBAR FEINA

Per CUIDA'T. A.TURMEDA. Tecnonews/AMIC
Trobar feina segueix essent una de les principals preocupacions, tant dels joves que estudien quan acaben la carrera, com per a molts que no han fet estudis. Pot ser que el govern cregui que sortim de la crisi, però les xifres d'atur, segueixen marcant valors preocupants.

És per això que els que no tenen feina tenen un dur camí al davant en el qual les tecnologies els poden ajudar.

Recentment Portaltic publicava un article en el qual nomenava les millors eines TIC per trobar feina. A continuació resumim quins eren:

Si un es troba en una recerca de feina activa, ha de tenir sempre en compte el gran capdavanter d'aquest sector. LinkedIn és avui dia la plataforma en línia de treballadors per excel·lència.

No és l'única opció ni molt menys. Nubelo per exemple ha estat anomenat el Tinder de les ofertes de treball. Amb 100.000 ofertes diferents gràcies a aquesta app es pot xatejar directament amb les empreses que ofereixen llocs de treball.

Infojobs és també un clàssic en aquest tipus de llistes. El seu èxit resideix en la capacitat de segmentació de la feina que fan tant la seva app com la seva web. D'aquesta manera pots buscar ofertes segons experiència, localitat, sector o nivell d'estudis.

Indeed i la seva app Empleo compten amb una interfície molt senzilla d'usar i més estan implantades en més de 60 països. És per aquest motiu que resulta una plataforma per trobar feina d'allò més efectiva.

Finalment trobem Jobtalent. Aquesta start-up espanyola creada el 2009. Els seus punts forts són el maneig i la perspectiva social del treball. Així, si els candidats ho desitgen, poden enllaçar l'app amb Facebook. A més s'encarrega de facilitar la signatura del contracte i és ideal per als que no estiguin buscant específicament un treball en una gran empresa.
cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat