Octubre 2020
Publicitat
../ad-63/
CONSELLS PER ESTALVIAR EN LA CISTELLA DE LA COMPRA

CONSELLS PER ESTALVIAR EN LA CISTELLA DE LA COMPRA

Per M.A/E.H./A.T.
Aquí teniu uns consells per a estalviar en la cistella de la compra que segurament us aniran bé als pròxims temps que s'acosten...

1. Planifica la compra: Fes un menú tancat setmanal i compra només el que necessitis. Amb una llista, a més evitaràs oblidar l'indispensable.

2. Cerca alternatives: Gairebé tots els productes tenen una versió més barata. Per exemple, pots substituir el filet de porc pel rellom.
 
3. Compara preus: Utilitza comparadors online per a comprovar on comprar més barat. Aprofita les ofertes en promoció per a aconseguir millor preu.

4. Usa marques blanques: La majoria de marques blanques són igual de bones i menys cares. Fixa't en el fabricant del producte de marca blanca. Et sorprendrà veure la diferència de preu pel mateix producte fabricat per la mateixa empresa.

5. Compra productes frescos. A vegades comprem les safates refrigerades per a evitar fer cues a la carnisseria o peixateria. Però comprar-los directament en les parades és més econòmic i el gènere, més fresc.

6. Compra productes de temporada: Per a estalviar el millor és comprar productes de temporada, és en l'època que estan a un preu menor i tenen més sabor. Tingues-ho en compte en elaborar el menú.

7. Mira les dates de caducitat: Menja el que estigui a punt de caducar i evita així llençar menjar.
 

universitat
../ad-40/
Publicitat
../ad-68/
../ad-20/