Octubre 2020
Publicitat
../ad-63/
INAUGURADA UNA SEU MÉS MODERNA DE LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

INAUGURADA UNA SEU MÉS MODERNA DE LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Per E.H./A.T.
Una nova seu més moderna i menys dispersa (com passava fins fa poc) de la Conselleria d'Educació i Universitat ha estat inaugurada fa uns dies (26 de febrer) per la presidenta del Govern de les Illes Balears, acompanyada per moltes de les principals autoritats educatives, polítiques, culturals i socials d'aquesta Comunitat. 

La nova seu corporativa de la Conselleria d'Educació i Universitat té la intenció d'oferir millors serveis a la comunitat educativa. Està ubicada en el polígon de Son Fuster, a on va tenir la seva seu una de les principals entitats econòmiques històriques de les Balears, "Sa Nostra", abans de diverses absorcions i que finalment ara està dins Bankia.

A l'acte d'inauguració hi varen assistir com hem dit, entre altres personalitats, la majoria dels consellers i conselleres, la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, diversos representants dels sindicats d'educació i altres representants de la comunitat educativa.

"El segle XXI és el segle del coneixement i necessitem tenir les eines adequades per aconseguir transmetre'l de la millor manera", va assenyalar el conseller d'Educació i Universitat, Martí March, qui va aprofitar també per fer menció de les obres de millora i reforma que es duen a terme en diferents centres escolars de les Illes perquè els joves puguin estudiar i aprendre en les condicions més òptimes.

Després dels diferents parlaments, diversos alumnes de l'FP d'Hoteleria de l'IES Juníper Serra varen fer una visita guiada per les diferents dependències de la seu per a totes aquelles persones que es varen interessar.
universitat
../ad-40/
Publicitat
../ad-68/
../ad-20/