Juliol 2019
Publicitat

HORÒSCOP SETMANAL (del 01/07 al 07/07)

Per Dhanna Astròloga
Àries (21/3 al 20/4)
El trànsit de Mart pel sector dels afectes, pot induir a començar una relació en la qual, possiblement prens la iniciativa. Augment de la vitalitat i afany per competir.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Venus, transitant pel teu signe, inclina a suavitzar qualsevol situació que et toqui viure i que necessitis, harmonitzar les teves relacions, si hi havia una tensió creada.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Venus, transitant per la Casa X, protegeix la professió, on pots viure un moment d'oportunitats i d'expansió. Compte amb algun malentès per qüestió de diners, amb un amic.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Venus, per Casa VII, pot apropar diferències amb la parella, o bé, pot presentar-se algú amb qui connectis de manera natural. Cal resoldre assumptes econòmics amb celeritat.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Mart, en trànsit per la Casa IV, pot portar moviment a la teva vida. Obres, reformes... o fins i tot, una visita inesperada. També, pots començar a treballar des de casa.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
Mart i Mercuri, aliats, poden fer que et reafirmis de manera massa egoista, i que puguis perdre una bona oportunitat. Ets conscient que estàs repetint errors del passat.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
El trànsit de Neptú pel teu sector més creatiu, i en aspecte a Saturn, pot estimular-te a la imaginació, a l'activitat artística. Hi ha necessitat d'expressar el teu talent.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
Potser cal posar-se d'acord amb altres persones, tot i les diferències. Amb el trànsit de Mart per Casa VII, s'obre una etapa de nous projectes laborals amb col·laboradors.

Bessons (21/5 al 21/6)
La velocitat impera en aquest moment. Diversos aspectes, impulsen a la presa de decisions. Compte, de no precipitar-te o parlar de més. Nous amics poden aparèixer.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Pots estar preparant un viatge en secret, o bé una desconnexió per tal de trencar amb tot. El transit de Venus, beneeix el sector de l'amistat, i hi pots trobar bon suport.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Amb Neptú passant per la Casa IV, pots reviure situacions domèstiques. Experimentar malentesos, o haver de viure on no et ve de gust. Trànsit que estimula la introspecció.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
El teu radar interior pot ajudar a guiar-te cap on anar. Com més autèntic siguis, millor. Si penses en nous reptes, fes-ho en funció dels teus valors, i tot anirà millor.

Publicitat