Gener 2021
Publicitat
../ad-71/

HORÒSCOP SETMANAL DEL 018/12 al 24/12

Per Roser Bones, astròloga
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): La teva ment va a mil per hora i sembla que recuperes el temps perdut i fas tota la feina endarrerida. Penses en fer un viatge, tan aviat puguis. Fas nous contactes.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Amb Júpiter i Saturn per la Casa X, s’activa especialment el sector professional i per poder donar el millor de tu, t’hauràs de posar al dia en coneixements i tecnologia.
Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Sospeses la possibilitat d’emigrar o de fer un canvi, com anar a viure a pagès si ets de ciutat. Una persona més gran que tu, potser estrangera, pot tenir molt a oferir-te.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Cerques ajuts i els recursos possibles, per poder tirar endavant els teus projectes personals i professionals. Possibilitat de rebre una herència en els propers dos anys. 

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Júpiter i Saturn a la teva Casa VII, inclina a que en els propers anys visquis situacions clau en el sector de la parella. Ha arribat l’hora de la maduració sentimental.  

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): El sector laboral entra a una etapa de canvis i faràs més esforços per assolir l’estabilitat que vols. La salut demana que hi posis atenció, potser cal canviar de teràpia. Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Amb Venus per la Casa III, la teva ment entra a una etapa més tranquil·la i cerques vies per deixar enrere l’estrès. Recuperes alguna activitat lúdica que et fa feliç.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Et reafirmes en les teves opinions i pots mostrar-te una mica a la defensiva. Compte fins a deu, abans de llançar una sentència. Notícies d’una persona que estimes molt.
Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Llibertat amb responsabilitat. Aquest pot set el teu lema. Deixes enrere alguns patrons obsolets i construeixes una nova manera de fer les coses, des dels fonaments.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): FELICITATS! El Sol entra al teu signe. Amb la conjunció de Júpiter/Saturn perds rigidesa. Augment de contactes i amics. Evolució en la filosofia de vida, et modernitzes.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Amb l’entrada de Júpiter i Saturn al teu signe, pots sentir que ja no val fer les coses com abans. Organitzar-te per alliberar-te serà necessari. Període de gran maduració.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Trobes plaer en estar sol i fer la teva. Mostres el teu costat més rebel. Algú et segueix des del silenci i et vigila a les xarxes. Sigues curós amb la informació que donis.

Publicitat