Maig 2019
Publicitat

HORÒSCOP SETMANAL (del 13/05 al 26/05)

Per Dhanna Astròloga
Àries (21/3 al 20/4)
Mart a Cranc afavoreix una revisió del passat, sobretot pel que fa a qüestions familiars, domèstiques o emocionals. I el bon aspecte a Venus, la resolució de conflictes.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Amb Mart transitant pel teu signe, experimentes un to més combatiu. Defenses els teus interessos amb més vehemència i s'activen assumptes laborals que estaven pendents.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Venus transitant per la Casa VIII, pot fer que gaudeixis especialment de la intimitat en parella. És moment de compartir també alguns recursos amb els altres en general.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Segueix l'etapa d'espera i reflexió. Mart entra a la Casa VII i propicia que els assumptes de parella s'activin. Si no tens parella, ara pot sorgir algú interessat.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Venus amb Urà, dóna el tret de sortida per assolir una fita que té el propòsit d'alliberar-te. Vols passar-ho bé i sentir-te més jove. Potser penses en un canvi d'imatge.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
Venus per la Casa X, pot estabilitzar el sector professional. També pots posar energia en millorar les teves relacions personals, després d'un exercici d'autocrítica.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
La visió dels altres, i de la parella en particular, pot diferir de la teva. Tu tendeixes a viure-ho tot amb gran intensitat i hi ha qui prefereix establir certa distància.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
Venus, al costat d'Urà, propicia millores i confort personal. Si surts d'una etapa difícil, es pot suavitzar la situació. Recerca de certa estabilitat, bellesa i harmonia.

Bessons (21/5 al 21/6)
Felicitats! El Sol entra al teu signe. S'apropa l'aniversari i renovació energètica. Estructures assumptes materials pacientment. Trobades familiars al voltant d'una taula.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Mercuri en conjunció al Sol i aspectant a Saturn i Plutó, al sector dels afectes, pot inclinar-te a revalorar la teva relació de parella i a desitjar-ne l'estabilitat.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Mart transitant per la Casa VIII, reforça el vincle amb la parella. S'activen qüestions materials, subvencions o herències. Júpiter retrògrad inclina a recuperar la fe.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
L'aspecte de Mercuri amb Neptú, inclina a trobar paraules adequades per expressar el que sents. Afavoreix la inspiració i la imaginació
Publicitat