Abril 2019
Publicitat

HORÒSCOP SETMANAL (del 15/04 al 21/04)

Per Dhanna Astròloga
Àries (Del 21/3 al 20/4)
L'aspecte del Sol amb Saturn i Plutó, indica possibles tensions al sector professional. Sembla que hauràs d'afrontar algunes obligacions que demanen la teva atenció.
 
Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Saturn per la Casa VII, en oposició a la Lluna a Cranc, pot fer que es manifestin algunes diferències amb la parella. És un trànsit ràpid però que pot induir a la reflexió.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Venus amb Neptú és balsàmic pels problemes de salut. Si més no, suavitza qualsevol dolor. Compte amb possibles enganys relacionats amb la feina, llegeix la lletra petita.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
La Lluna en trànsit per la Casa VII, pot fer que la parella es mostri més afectuosa i donar-se un apropament recíproc. També inclina que gent nova entri a la teva vida.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Sembla que pots sentir la necessitat de modificar la teva dieta. Ara és bon moment, amb el trànsit de Mart, de fer un estudi del tema. Una amistat es va fent més sòlida.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
Emocions contingudes, que t'aniria bé alliberar. Si acostumes a fer-te el dur, t'anirà bé reconèixer la teva emotivitat. Augment de les responsabilitats al sector laboral.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Amb el trànsit de Venus per la Casa V, en aspecte a Plutó, es faciliten les relacions. Pots viure un enamorament i ser correspost o gaudir de l'amor amb la teva parella.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
Saturn en trànsit per la Casa XII, fa pensar que evadeixes mirar frontalment alguna qüestió que ja fa un temps t'amoïna. Ara pots tenir una visió menys negativa del tema.

Bessons (Del 21/5 al 21/6)
Compte amb la irreflexió a la qual pot impulsar-te el trànsit de Mart. Serà bo parar un moment i pensar si el que fas, és el més correcte pels altres i per tu mateix.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Sembla que les coses es van posant al seu lloc. Si senties que darrerament no podies controlar els esdeveniments, ara les coses es van calmant amb el trànsit de Saturn.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Júpiter retrògrad pot fer-te dubtar respecte a un projecte. Això té una part bona, que és la prudència, però compte de no perdre oportunitats. Moment per la reflexió.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
Amb Mart passant per la Casa IV, les disputes es poden produir a la llar. També es pot donar el cas que iniciïs obres a casa o que hagis de moure papers per la hipoteca.


Publicitat
../ad-20/