Març 2020
Publicitat

HORÒSCOP SETMANAL DEL 20/03 AL 26/03

Per Dhanna Astròloga
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): FELICITATS! El Sol entra al teu signe i renoves energies. Amb Mercuri a Casa XII, et pots sentir més contingut i reflexiu. Evita donar voltes al que per ara no té solució.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Potser penses en expandir horitzons i cercar més enllà de l’entorn habitual, la manera de guanyar-te la vida. Pot donar-se una connexió especial a la xarxa i sorgir l’amor.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Pot ser que no tinguis clar cap on dirigir-te professionalment. Si és el cas, no prenguis decisions precipitades. Cerques la pau interior i defenses el teu espai més íntim.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): El sector social segueix molt actiu i pots sentir-te una mica en mans dels altres, com si no podessis agafar les rendes. És temporal i segur que porta algun aprenentatge.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): El Sol per Casa IX, inclina a un augment de la fe, a tenir una visió més elevada de les vivències. Mercuri a Casa VIII, pot activar algunes pors. Potser cal gestionar-ho.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Temps de converses amb Mercuri a Casa VII. Un assumpte pendent amb els germans, pot tractar-se ara. Si pagues una hipoteca amb la parella, potser fareu alguns canvis.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Et preocupa l’economia i vols trobar l’equilibri que et permeti viure més tranquil. El Sol a Casa VII pot portar una relació de parella o més compromís si ja en tens.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Saturn comença a transitar pel sector domèstic i pot ser una etapa d’obligacions en aquest sentit. En lo laboral és un moment d’inicis i pots sentir que cal ser valent.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Júpiter amb Mart et fa sentir amb l’empenta suficient per cercar oportunitats,  més enllà de l’entorn habitual. El sector de l’amor s’activa i pot portar alguna sorpresa.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Període de reafirmació pel que fa a l’economia i valors. Defenses el que és  teu amb valentia. Activitat a la llar, ja sigui per fer reformes o per canviar de residència.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): El Sol activa la comunicació i sents que has d’expressar el teu sentir, sigui com sigui. Moment per establir més connexió amb la família i intercanviar alguns favors.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Pots sentir que és hora de renovar idees i coneixements i t’interesses per la lectura de noves matèries. L’economia et preocupa i intentes cercar solucions per tu mateix.

Publicitat
../ad-20/