Novembre 2020
Publicitat
../ad-71/

HORÒSCOP SETMANAL DEL 20/11 al 26/11

Per Roser Bones, astròloga
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): El Sol per Casa IX pot portar ganes de practicar exercici físic i bon humor. Pots recuperar també, l’activitat acadèmica. Reclames diners que et deuen del sector laboral.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Compte amb l’enveja o la venjança. Sigues conscient de la teva valia i no posaràs en risc el més important. Passejar, escoltar música o fer el teu plat preferit, t’animarà.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): El Sol comença a transitar per la Casa VII. Si no tens parella, podries veure’t en una xarxa social, cercant a la persona candidata. A la feina et convé guardar silenci.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): S’activa el sector laboral amb alguna oportunitat. No temis apostar per fer el que més t’agradi professionalment. Si no estàs preparat, formar-te col·laborarà en el futur.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): El Sol a Casa V, afavoreix assumptes sentimentals. Temps de conquestes i també d’ampliar la família. Compte amb la hiperactivitat, si no descanses prou es pot ressentir la salut.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): El sector que ara s’activa és el de la família i la casa. Et pots veure immers en assumptes patrimonials o domèstics, com ara reparacions o renovació de la decoració. Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Amb el Sol per Casa III pots sentir la necessitat de reafirmar les teves idees, de dir la teva amb vehemència. Però hauràs d’anar amb compte per no ser massa autoritari.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Venus transitant pel teu signe pot portar alguna millora econòmica o de salut i  pots sentir-te més afectuós amb el teu entorn. Necessites assegurar el que consideres teu.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): FELICITATS! El Sol entra al teu signe i en aquestes setmanes renoves energies. Júpiter amb Saturn, inclina a veure les coses de manera més crua, amb molt més realisme.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Període de recolliment. Pots necessitar més hores de descans. El teu món interior demana atenció. Venus a Casa XI pot portar un amor que coneixeràs en una activitat grupal.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): El Sol comença a transitar per la teva Casa XI i et proporciona una dosi d’esperança, prens de nou les rendes i projectes activitats que t’il·lusionen de cara al futur.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): S’escalfen motors del sector professional. Si aquest es trobava en standby comença a moure’s i pot sorgir alguna oportunitat. Retorna la comunicació amb algú que viu lluny.
Publicitat
../ad-20/