Desembre 2019
Publicitat

HORÒSCOP SETMANAL DEL 25/11 AL 1/12

Per Dhanna Astròloga

Àries (21/3 al 20/4)
Mart s'oposa a Urà i potser és moment de fer canvis en la manera de gestionar l'economia. Compte amb els robatoris, no perdis de vista les pertinences en llocs públics.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
El Sol transita pel sector laboral, on pot augmentar l'activitat. Assumptes de salut, que demanen curació o proves, es posen en marxa. Possible tensió al sector familiar.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Venus comença a transitar pel sector domèstic i et pots sentir tan a gust a casa que no voldràs sortir. Dies de celebracions a casa. T'enfoques en un assumpte patrimonial.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Hi ha una persona, probablement d'origen estranger, interessada en tu. Pot ser que en les setmanes vinents, t'ho faci saber. Fas noves amistats en una activitat grupal.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
En el teu procés d'alliberar-te del que ja no funciona, pots trobar-te en aquests dies, amb algú que qüestioni el que fas, o com ho fas. Escolta'l, però tu decideixes.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
El Sol comença a transitar pel sector afectiu. Si tens fills, pots viure moments entranyables amb ells, en aquest període. També pots ser que t'enfoquis en cercar parella.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Mart i Venus al teu signe, et poden fer més resolutiu. Si tenies coses pendents, ara pots abordar-les. Et preocupa la teva imatge. Pretendents o pretendentes, a la vista.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
Urà oposat a Mart, pot donar-te una dosi extra pels assumptes laborals. Potser et caldrà valorar cada pas que donis, assegurar-te bé per obtenir els millors resultats.

Bessons (21/5 al 21/6)
Molta imaginació amb l'aspecte de Mercuri i Neptú, però cal ser prudent en aplicar-la. El Sol activa el sector de la parella. Si no en tens, es pot donar una possibilitat.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
S'activen qüestions relatives al sector familiar i pots retrobar-te amb un membre de la família. De manera previsora, comences a preparar la llar per l'arribada del Nadal.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Felicitats! El Sol entra al teu signe i renoves energia interna, la més important per dur endavant els projectes. Si hi havia coses aturades, es poden començar a moure.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
Neptú, rep un bon aspecte de Mercuri que et pot omplir de fe i ampliar la perspectiva. Si necessitaves una empenta per iniciar un projecte, sentiràs ganes de començar.

Publicitat
../ad-20/