Agost 2019
Publicitat

HORÒSCOP SETMANAL (del 29/07 al 04/07)

Per Dhanna Astròloga
Àries (21/3 al 20/4)
Activitats lúdiques i festives. L'amor pot trucar a la porta, amb el trànsit de Venus per Casa V. Si hi havia algun assumpte enrocat al sector domèstic, comença a moure's.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
La Lluna, a prop de Mart i ben espectada a Júpiter, pot portar-te a fer activitats que millorin les teves condicions laborals o fins i tot a realitzar obres desinteressades.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Quatre planetes, transitant per la Casa XI, poden portar activitats en grup de les que gaudiràs força. També és possible que et plantegis assumptes relatius a la jubilació.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Si tenies una relació freda amb els germans, el trànsit de Neptú, pot fer que acosteu posicions de manera més empàtica. En els darrers mesos has après molta contenció.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Per posar la llar al dia, és possible que hagis de passar algunes incomoditats, però si has decidit millorar-ne l'aspecte, hauràs de passar pel procés. Trobades familiars.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
Amb uns quants planetes al teu signe, vius un període intens. Amb moments dolços i tensos, però et pots sentir vivificat. En l'amor penses a tornar amb algú del passat.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Amb Mercuri, per Casa IX i rebent la seva oposició, pots estar cercant informació sobre viatges o veure't iniciant tràmits per una carrera universitària o estudi superior.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
L'aspecte d'Urà amb la Lluna, i tot en signes de terra, t'inclina a haver de gestionar assumptes patrimonials i econòmics, però sembla que cal fer-ho de manera innovadora.

Bessons (21/5 al 21/6)
Mercuri, ja està directe. Si hi havia alguna qüestió estancada, pot començar a moure's. Sobretot pel que té a veure amb assumptes materials, propietats, inversions...

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Aspectes, fan pensar que idealitzes a algú, amb qui voldries iniciar una relació. Quatre planetes en trànsit per Casa XII, inclinen a la introspecció i a la pau interior.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Júpiter en tensió amb Neptú al teu sector domèstic, et porta a cercar el millor lloc on establir-te, si no estàs conforme amb l'actual. Sospeses canvis de residència.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
Tot i que hi ha qüestions que no acaben d'arrancar i tens la sensació que les coses no avancen, els fills o persones estimades, poden oferir-te un oasi de pau i amor.


Publicitat