Desembre 2019
Publicitat
LlUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

LlUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Per E.H/A.T.
ZTE, proveïdor líder mundial d'equips de telecomunicacions, solucions de xarxa i un dels fabricants de smartphones de major creixement del món, se suma des d'avui a la lluita contra la violència de gènere. Després d'una reunió mantinguda amb la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere, del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, la companyia eliminarà el registre de trucades realitzades al telèfon d'informació i assessorament a les víctimes de violència de gènere 016, des dels seus terminals i protegir així a les víctimes.

Fins a la data, ZTE compta amb diversos models que ja disposen d'aquesta possibilitat que ajuda a que les víctimes se sentin més protegides i no tinguin por de trucar al telèfon d'informació i assessorament 016. Es tracta dels smartphones ZTE BLADE A6 LITE, ZTE BLADE A6 PREMIUM i el ZTE BLADE A602. A més, a partir de l'1 d'octubre, tots els models llançats per la companyia al nostre país disposaran d'aquesta funcionalitat, mentre que les successives actualitzacions de programari de terminals anteriors a aquesta data també eliminaran el registre.

ZTE se suma a la lluita contra la violència de gènere
Des que fa 10 anys s'implantés el 016 com a telèfon d'informació i assessorament a les víctimes de violència de gènere al nostre país, des de diferents organismes, públics i privats, s'han anat incorporant noves mesures perquè les víctimes se sentin més segures a la hora de realitzar trucades. Ara s'han sumat fabricants de smartphones com ZTE.

"Gràcies a aquest acord amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ZTE es compromet a lluitar contra la violència de gènere a Espanya, una xacra que cada any es cobra desenes de víctimes. Per descomptat, posem a disposició els nostres smartphones perquè puguin fer trucades al 016 sense por", afirma Gonzalo Eguiluz, director de Terminals de ZTE Espanya.

Tota la informació sobre l'eliminació del registre de trucades del 016 ja està disponible a la pàgina web del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Publicitat
../ad-20/