Desembre 2022
EL MALLORCA LIVE FESTIVAL APOSTA PER L'ART A LA UIB

EL MALLORCA LIVE FESTIVAL APOSTA PER L'ART A LA UIB

Exposició d'escultures de 3R Project i mural de MisterPiro al campus universitari

Per LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS MÉS A PROP (14)

El Mallorca Live Festival duu al campus de la Universitat de les Illes Balears el projecte 3R Project, una mostra de tres escultures de grans envergadures creades a partir d'escombraries recollides del mar de les Illes Balears. Aquesta mostra té com a objectiu educar i conscienciar els alumnes sobre la importància de la cura del medi ambient a través de l'art. Les escultures estaran exposades al campus del 25 d'abril al 9 de maig.

Mural de MisterPiro al campus

La col·laboració entre la UIB i el Mallorca Live Festival també inclou la participació del reconegut artista urbà MisterPiro, queentre els dies 25 i 26 d'abril elaborarà un mural de grans dimensions a la Unitat d'Atenció a l'Alumne del Servei d'Atenció a l'Alumnat i Gestió Acadèmica, a l'edifici prefabricat ubicat davant la Llibreria Campus. 

MisterPiro (Madrid, 1994) és graduat en Disseny per la Universitat Complutense de Madrid i resideix a Madrid, encara que fa projectes arreu del món. Va començar als carrers amb l'art del grafit, després, al seu estudi, va seguir amb aquarel·les i altres tècniques d'acrílic i pintures a l'aigua. Va treballar fins que va aconseguir unir dues tècniques contràries en un estil únic, ple de vida i color, que va des del vermell més calent fins al turquesa més elèctric. Duent l'estil delicat de l'aquarel·la al carrer, al nou suport de la paret externa, que té tan poc a veure amb el paper, sobre el qual fa les seves obres més delicades. La seva tècnica es basa en la improvisació, i la qualitat agressiva de l'esprai i la delicadesa de l'aquarel·la es mesclen en tot tipus de suport, en  obres en les quals la fluïdesa de l'aigua i la volatilitat de l'atmosfera omplen d'expressió i de llum un món que ens fa viatjar de la figuració a l'abstracció completa.   

Publicitat
../ad-20/