Octubre 2022
LA MINISTRA D'ECONOMIA I EMPRESA, NADIA CALVIÑO, VISITA LA UIB I IMPARTEIX UNA CONFERÈNCIA

LA MINISTRA D'ECONOMIA I EMPRESA, NADIA CALVIÑO, VISITA LA UIB I IMPARTEIX UNA CONFERÈNCIA

Nadia Calviño va visitar la Universitat de les Illes Balears, on va ser rebuda pel rector i va impartir una conferència titulada "Economia i política econòmica", oberta a professors i estudiants

Per UIB/E.H.
La ministra d'Economia i Empresa, Nadia Calviño, va visitar, en el mes d'octubre, la Universitat de les Illes Balears, on va impartir una conferència titulada «Economía y política económica», oberta a professors i estudiants, sobre aspectes relatius a la situació econòmica espanyola. La ministra, que havia estat convidada pel president del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears, el catedràtic de la UIB Carles Manera, va ser rebuda pel vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés. La conferència, organitzada per la Facultat d’Economia de la UIB, es va celebrar a la sala d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, i el degà de la Facultat d’Economia i Empresa, Andreu Sansó, va ser l'encarregat de presentar l'acte. Després de la intervenció de la ministra, es va obrir un col·loqui amb els assistents, que omplien l'auditori.

La visita de Calviño al campus de la UIB va finalitzar amb una recepció del rector, el doctor Llorenç Huguet, a l'edifici del Rectorat, Son Lledó, una vegada acabada la xerrada. Precisament aquesta visita al campus es va produir coincidint amb l'estada de la ministra a Mallorca per a la inauguració del XVII Congrés de Directius (CEDE), que es va celebrar el mateix dia al Palau de Congressos de Palma, amb el títol «Claus per créixer en la quarta revolució industrial».
Publicitat