Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/

EL GRUP GOSSOS CELEBRARÀ ELS SEUS 25 ANYS AMB UNA GIRA DE CONCERTS

S'han exhaurit les entrades pel concert especial del 3 de maig a Barcelona dels 25 anys en només 4 dies. Per això la banda de Manresa va anunciar una nova gira.

Per E.H.
El grup musical Gossos va anunciar a principis del mes de febrer un concert que donava el tret de sortida a l’any de la celebració dels seus 25 anys de carrera. En aquesta nit Txarango, Sopa de Cabra, Els Pets, Blaumut, Els Amics de les Arts, Ramon Mirabet, Lax’n’busto, Judit Neddermann i altres artistes NO anunciats interpretaran versions de Gossos. Amb només 4 dies s’han venut totes les localitats, gairebé 2.000.

 Però la celebració dels 25 anys no s’acaba aquest dia. Hi haurà una nova gira de concerts per pobles i ciutats de tot el territori, que comptarà amb les cançons més emblemàtiques de la seva història. La gira GOSSOS 25 ANYS, pretén transportar als espectadors fent-los recordar els moments en què han tingut Gossos a la banda sonora de la seva vida. Els concerts d’estiu arrencaran just després de l’especial de l’Auditori i acabaran el dia 1 de desembre al Teatre Kursaal de Manresa. La clausura serà molt especial perquè comptarà amb la implicació de grups locals del Bages. Totes les dates de la gira s’anunciaran a la web www.gossos.cat.

 Concurs de covers

Així mateix, continua obert el concurs de covers per actuar a l’Auditori de Barcelona la nit del 3 de maig. Tothom qui ho vulgui pot enviar al correu jocantogossos@gossos.cat un vídeo amb una interpretació d’una versió de Gossos. Tots els vídeos seran penjats a la web de www.gossos.cat, i a partir de l’1 d’abril s’obrirà un procés de votació a la mateixa web on el públic decidirà quina és la millor de totes. El vídeo més votat rebrà com a premi actuar davant de les 2.000 persones que hi haurà la nit de L’Auditori amb els mateixos Gossos. El concurs ja s'ha posat en marxa.
Publicitat
../ad-20/