Gener 2021
Publicitat
../ad-71/

"MALAMENTE" SI ENS PERDEM ELS HITS BEAUTY DE ROSALÍA... REVELEM ELS TIPS DE L'ARTISTA DEL MOMENT

Per B. A. / AMIC/ E. H. i A/T
Rosalía ha arribat 'con altura' al panorama musical internacional, trencant els límits dels estils i enlluernant a artistes i a anònims que s'han deixat enamorar per la seva aposta flamenca amb girs de música urbana com el trap o el reggaeton. Amb 25 anys, dos àlbums en el mercat (Los Ángeles i El Mal Querer) i dos premis Grammy pel seu hit 'Malamente', Rosalía s'ha convertit també en un ídol de masses. El seu fenomen ha aterrat en el món de la moda (amb una col·laboració amb Pull&Bear), però també de la cosmètica amb força, gràcies a un estil urbà molt atrevit. A més és imatge d'Yves Saint Laurent Beauty, en concret de la campanya de la línia de labials The Slim Rouge Pure Couture. Però... quin estil beauty és el de Rosalía?

Les seves ungles stiletto XXL

L'artífex de 'tra, tra, tra' ha portat al seu màxim nivell les ungles stiletto, per la seva mida (que fa por!) i pel seu estilisme. Estem acostumades a les seves arpes afilades de colors atrevits i dissenys arriscats (molt recarregats) que es mouen amb sentiment en totes les seves cançons.

No obstant això, Rosalía va fer un pas més amb l'obra de Maritza Paz, la propietària de Dvine Nails, col·locant cors de pedreria de colors en les seves ungles acríliques. Aquesta és l'extravagant manicura que mostra la cantant catalana en el seu single de doble cara 'Fucking money man', i que ella mateixa ha compartit en Instagram. Encara que es tracti d'una manicura poc còmoda, va perfectament en sintonia amb el seu estil transgressor de tendència barroca.

Moltes joies i lents de contacte de colors

Per a cantar-li al món 'Tú de aquí no sales', Rosalía va acompanyar el seu look motorista amb una aposta beauty que va deixar al món sense paraules amb una lletra, que en sintonia amb la resta de temes de 'El Mal Querer', denúncia la violència de les passions tòxiques. Per a transmetre l'angoixa interior, la cantant de Sant Esteve Sesrovires vesteix la seva mirada d'un aspecte sobrenatural amb unes lents de contacte en color blau. A més, amb una aparença de santedat, Rosalía cobreix el seu cap amb una sèrie d'adorns que cauen pel rostre.

Celles pintades de colors

En l'esdeveniment MTV EMA la vam veure amb les celles pintades de color rosa (d'acord amb el to del seu estilisme) i també s'ha atrevit en tons vermells i fins i tot en verd (com veiem en aquesta imatge, que remet a la gran Frida Khalo).

Per a marcar les celles d'aquesta forma tan transgressora i divertida, s'empra un llapis cremós de color i unes ombres del mateix color, alhora que es pentina el pèl cap amunt. El resultat és un rostre esculpit, que atorga tot el protagonisme a la mirada.

'Estás brillando con highlighter'

«¡Pa que highlighter, si tu brillas sola!» Li cantava J Balvin a Rosalía en la seva cançó 'Brillo'. I encara que l'estrella no necessita res per a brillar, és molt fan de l'il·luminador, al qual sol recórrer per a esculpir les seves faccions i omplir de llum el seu rostre. Amb el Touche Éclat de Yves Saint Laurent Beauty, Rosalía esborra les imperfeccions i els signes de cansament i de fatiga. També s'ho aplica en el lacrimal, en la comissura dels llavis i en l'escot amb una textura ultrafina i vellutada.

La cabellera dels mil pentinats

El cabell llarg i amb ones naturals de Rosalía llueix en llibertat en algunes portades i en publicacions d'Instagram, encara que en la majoria d'espectacles la cantant recull la seva cabellera en una cua. El recollit se sosté amb una goma gruixuda, que no s'amaga i que sosté una cua llarga.

No obstant això, a vegades també opta per realitzar-se dos monyets alts o semirecollits, això sí, la majoria de vegades utilitza el tipus de goma que hem comentat. Hi ha espai per a les trenes en la seva aposta estilística, com veiem en la publicació que ella mateixa ha compartit en el seu perfil d'Instagram. Les ulleres de colors i els pendents XXL són també grans dels seus companys.

Publicitat
../ad-20/