Maig 2020
Publicitat
COM FUNCIONEN LES APPS PER LLIGAR

COM FUNCIONEN LES APPS PER LLIGAR

Per Tecnonews / AMIC
De la nit al dia les aplicacions per lligar van passar a tenir un paper central en les relacions afectives de les nostres societats. Apps com Tinder, Lovoo o Happn són conegudes arreu del món, però la majoria encara no sap com funcionen.

Segons un estudi realitzat recentment per la mateixa Lovoo a partir dels seus contactes, el patró de conducta quan es tracta de lligar a través d'internet difereix enormement entre homes i dones.

D'aquesta manera elles donen like a un 7,8 per cent dels perfils mentre que ells ho fan en el 47,4 per cent de les ocasions. Això vol dir que mentre a les dones els interessen aproximadament 1 de cada 20 perfils, als homes els interessen gairebé la meitat de les dones que veuen a la xarxa. Al revés, el panorama resulta (depèn de com es miri) molt més favorable per a les dones. La seva taxa d'èxit és del 24 per cent mentre que la dels homes es situa en el 3 per cent.

I dit això, l'estudi entra en alguna cosa que encara interessarà molt més als implicats. Lovoo afirma que si una fotografia fent exercici a l'aire lliure és molt favorable per a ells, per a elles pot reduir en un 40 per cent les possibilitats d'èxit. El contrari succeeix amb les fotos de tipus selfie. Si en les dones aquest tipus de foto augmenta en un 5 per cent les possibilitats d'èxit per als homes es disminueix en un 8 per cent.

Finalment estan els temps que triguen dones i homes en voler una relació no virtual. Si fossis dona voldries tenir la primera cita en 2 setmanes mentre que si fossis home voldries que això succeís entre els 2 i els 6 primers dies.

En resum, quan es tracta d'apps per lligar, les diferències de gènere són profundes. No obstant això al final tant elles com ells busquen el mateix: entendre's.

Publicitat