Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/
ELS COMPTES MÉS SEGUITS A LES XARXES SOCIALS

ELS COMPTES MÉS SEGUITS A LES XARXES SOCIALS

El que importa a les xarxes socials

Per Tecnonews / AMIC

Cada any nou que comença obliga a repassar l'any que queda enrere. Són freqüents les llistes i en aquest cas parlarem de les llistes referides a la història de les xarxes socials.

Certament fa menys de 10 anys aquestes classificacions eren d'allò més estranyes. Qui anava a imaginar que en poc temps, aquest tipus de plataformes informatives es convertirien en la forma més comuna mitjançant la qual els humans s'informen i comuniquen. Avui dia, per tant, té tot el sentit del món establir classificacions com les següents.

Si parlem dels comptes més seguides de Twitter hem de parlar per lògica aclaparadora de música. En aquest cas els perfils que més adeptes tenen són per ordre de major a menor, els de Katy Perry amb 95 milions de seguidors, Justin Bieber amb 90 milions, Taylor Swift amb 82, Rihanna amb 68 i Lady Gaga amb 64.

Sense sortir de la xarxa social de l'ocell, passem a parlar dels tuits més compartits de la història. Tots recordaran aquesta foto que Ellen DeGeneres, la presentador en la gala dels Oscars de 2014, va realitzar. Es tractava d'un selfie en el qual apareixien il·lustres actors com Brad Pitt o Jennifer Lawrance. Aquest va ser el tuit més retuitejat de la història amb 3 milions de persones que ho van compartir. El segueix un tuit del cantant de One Direction, Louis Tomlison, amb 2,3 milions de retuits i un del Rubius amb 1,3 milions.

Si ens centrem ara a Facebook trobem que les pàgines més seguides de la xarxa social dirigida per Mark Zuckerberg són en el primer i segon lloc pàgines webs dedicades a la pròpia xarxa social. El tercer lloc és per a Cristiano Ronaldo amb 118.500.000 de seguidors i el quart per a Shakira amb 104 milions de likes. En el cinquè lloc es troba la pàgina oficial de Coca-Cola amb 101 milions de seguidors.

Aquestes són algunes de les moltes llistes possibles. Queda clar que el que veritablement importa, com podria ser la crisi de refugiats a Síria, no té tant seguidors a les xarxes socials.

Publicitat
../ad-20/