Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/
ELS PERILLS DE LA REALITAT VIRTUAL

ELS PERILLS DE LA REALITAT VIRTUAL

Per Tecnonews / AMIC
Sembla que la realitat virtual està destinada a convertir-se en la tecnologia reina de la propera dècada. Amb tot, algunes veus alerten de tots els problemes adherits que representa aquesta nova forma de veure el món. En aquest cas és Panda Security qui afirma sense embuts que la realitat virtual és una porta d'entrada perfecta per ciberdelinqüents.

L'empresa de seguretat considera que els riscos davant els que ens trobem són a grans trets dos.

Amb l'aparició de l'internet de les coses seria possible que les ulleres actuessin com a porta d'entrada per atacar tots els nostres dispositius connectats a la xarxa. Consideren que moltes aplicacions de realitat virtual han estat dissenyades amb sistemes de seguretat d'allò més simples i per tant són un "colador" de malware als nostres entorns en línia.

D'altra banda, Panda Security alerta que les ulleres de realitat virtual no només es fan servir en entorns domèstics. Moltes empreses estan començant a fer-les servir perquè clients visualitzin projectes d'una forma molt més sentida. Pensem per exemple en els camps de l'arquitectura o al camp mateix dels videojocs. És en aquests contextos que els hackers podrien entrar al seu antull en les bases de dades d'una empresa i originar grans pèrdues per a les mateixes.

En resum, hem de tenir cura amb la seguretat de les nostres ulleres de realitat virtual. Per molt que de moment ens semblin un artefacte d'esbarjo, són potencials entrades per hackers.

Publicitat
../ad-20/