Novembre 2020
Publicitat
../ad-71/
ELS SPAMMERS APROFITEN LA VACUNA CONTRA EL CORONAVIRUS PER A CREAR SPAM

ELS SPAMMERS APROFITEN LA VACUNA CONTRA EL CORONAVIRUS PER A CREAR SPAM

Per T.N./E.H./A.T.
La incertesa social, econòmica i especialment de salut que es viu actualment en tot el planeta ha fet que els spammers ataquin. Les persones que busquen pàgines o llocs en Internet relacionats amb la vacuna contra el coronavirus es converteixen ara en el seu blanc perfecte, aconseguint així noves onades d'atac.

I és que, segons dades publicades per Sophos, una de les principals empreses de ciberseguretat del món i recollits per l'startup NUUBB, especialitzada en serveis cloud per a empreses, l'augment dels nous dominis web de pàgines relacionades amb el coronavirus és ja una realitat. Tant és així que, des del principi de l'estat d'alarma a Espanya, la Policia Nacional ha monitorat un total de 415.973 dominis web relacionats amb el Coronavirus amb l'objectiu de trobar possibles indicis tècnics d'activitat il·legal.

Durant aquest procés, els agents han trobat 120.353 dominis sospitosos d'estar sent utilitzats per a activitats il·legals, o amb possibilitats de fer-ho en molt poc temps. Per aquest motiu, s'ha realitzat una anàlisi policial més exhaustiva tant en els dominis en si, com en les pàgines web i servidors als quals apuntaven cadascun d'ells, la qual cosa ha servit per a localitzar i bloquejar 45.773 dominis que estaven sent utilitzats per a activitats criminals.

Publicitat
../ad-20/