Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/
ELS YOUTUBERS SÓN MOLT MÉS QUE BUFONS

ELS YOUTUBERS SÓN MOLT MÉS QUE BUFONS

Ja no cal omplir pàgines webs per explicar que el moviment youtuber és una cosa que va molt més enllà d'uns nois i noies joves que tenen ganes de passar-ho bé. Els YouTubers, alguns dels quals en llengua hispana arriben a cobrar fins 43.000 $ mensuals (és el cas de Germán Garmendia), són un fenomen que dins d'algun temps s'estudiarà a les facultats de sociologia. Més quan com en el següent cas que veurem, no es tracta de simples creadors de vídeos amb més o menys gràcia.

Raúl Álvarez és també conegut pels seus fans com Auronplay. Conegut per les seves vídeos d'humor, és famós per les seves dures crítiques als personatges més variat del món online. Recentment Auronplay va estar signant el seu nou llibre a la Fira de Llibres de Madrid. Aquesta publicació que ha estat apadrinada per Mercedes Milá porta per títol "Auronplay, el llibre".

Pot semblar una notícia sense massa importància, però posa en relleu el procés que la tendència youtuber està vivint. Si en un inici, tal com va explicar durant l'esdeveniment i per Europapress, Auronplay, els YouTubers van començar els seus vídeos per passar-ho bé, actualment ser youtuber és una forma més de negoci o de treball que crida l'atenció de molts adolescents i nens que volen ser com els seus ídols. De moment ningú ho ha dit però estem segurs que en un futur els estudiants d'ensenyament obligatori, davant la pregunta sobre què volen ser de grans, han de respondre que YouTubers.

A més d'això, la publicació del llibre en qüestió, ens indica alguna cosa més: els YouTubers han sabut que el seu mitjà en línia no és suficient per al seu èxit. És per aquest motiu que han connectat amb altres experiències d'oci com el són la literatura o la televisió amb el suport de Mercedes Milá al projecte de Auronplay.

En resum podem afirmar que els YouTubers són molt més que graciosos: són una experiència més de la nostra cultura de l'oci.
Publicitat
../ad-20/