Agost 2020
Publicitat
../ad-63/
ESTRÈS NADALENC ONLINE

ESTRÈS NADALENC ONLINE

Per Tecnonews / AMIC / E.H./A./T.
Un cop superat el Black Friday, l'aperitiu de Nadal, arriba l'època de les grans compres. Fa uns anys, era fàcil comprar: anàvem a la tenda i escollíem productes (regals) en funció dels gustos dels nostres familiars i amics.

No obstant això, amb l'arribada de les Noves Tecnologies ha canviat molt la nostra forma de comprar. Les despeses online són una part més dels nostres desemborsaments nadalencs. El problema ve per la informació revelada recentment per la plataforma de ciberseguretat McAfee. La companyia ha fet públic un estudi en el qual assegura que el 60% dels espanyols sofreix estrès quan ha de comprar per internet. Aquest estrès fa que moltes persones acabin comprant en plataformes que no són del tot segures.

En el cas dels milennials l'estrès de les compres en línia augmenta fins al 68%. Això fa que el 48% comprin en plataformes de seguretat dubtosa solament per obtenir descomptes o beneficis.

Això es deu al fet que la majoria d'usuaris preval el preu a la seguretat quan compra per internet. El 35% dels compradors prioritza aquest element i un 24% intenta anar el més ràpid possible per acabar amb el procés de compra.

En definitiva, segueixen els problemes de sempre al comprar per internet. La seguretat encara no està garantida.

Publicitat
../ad-68/
../ad-20/