Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/
GOOGLE S'IMPLICA EN L'EDUCACIÓ DELS JOVES

GOOGLE S'IMPLICA EN L'EDUCACIÓ DELS JOVES

Per Tecnonews / AMIC / E.H./A./T.
Google demostra que cada vegada té més poder en la nostra societat amb notícies com la següent.

L'empresa més important de la xarxa va presentar recentment la segona edició de la seva iniciativa "Somos más". Es tracta d'un programa, mitjançant el qual i a través de tallers en 250 centres educatius d'Espanya, dóna formació a 30.000 adolescents sobre com evitar actituds intolerants en la xarxa. Així mateix el programa pretén acabar amb el discurs de l'odi i la radicalització en l'univers virtual. Segons explica Antonio Vargas, manager de polítiques públiques per a Espanya de Google, l'empresa busca "fer d'internet un espai lliure d'odi".

Els tallers estan dirigits a joves de 15 i 17 anys de tot el territori i en ell col·laboren 700 educadors.

De la mateixa manera, la iniciativa compta amb l'ajuda inestimable de vuit youtubers a manera d'ambaixadors. Aquests, a través dels seus canals en la plataforma de vídeos promouen els missatges positius contra el racisme, la xenofòbia o l'homofòbia.

Aquest projecte compta amb el suport de sis ministeris del Govern espanyol, la Red AWARE, UGT i la fundació Jóvenes y Desarrollo.

Google demostra amb aquest projecte que el seu pes en l'educació de les nostres societats és cada vegada major. Amb tot, hauríem de preguntar-nos si té sentit que la mateixa empresa que ha contribuït a crear una xarxa basada en el clic i que fa d'altaveu de les actituds antidemocràtiques és un agent vàlid per a donar lliçons de bona conducta.

Publicitat