Desembre 2021
IBAI LLANOS MARCA UN GOL A LA TELEVISIÓ TRADICIONAL

IBAI LLANOS MARCA UN GOL A LA TELEVISIÓ TRADICIONAL

Per T.N./E.H./A.T.
Ibai Llanos continua demostrant que les tendències a l'hora de consumir continguts estan canviant gràcies a una generació jove que ha nascut i crescut amb Internet, i que ha fet de plataformes com Twitch un possible successor a la televisió tradicional, la fi de la qual sembla estar encara lluny, però iniciant el compte enrere.

I ho fa de la mà de Gerard Piqué, el jugador del Futbol Club Barcelona, que ha comprat els drets d'emissió de la Ligue 1 (campionat de lliga de França) i els ha compartit amb el famós streamer i el canal Telecinco, confiant en l'atractiu del campionat que acull a Leo Messi, des d'aquesta temporada jugador del PSG.

Precisament, el debut del davanter argentí aquest passat diumenge dia 29 d'agost contra l'històric Stade Reims (el PSG va acabar guanyant el partit per 0-2) va ser el primer partit retransmès pel canal de Twitch de Ibai Llanos, amb gran èxit de públic: més de 450.000 espectadors de mitjana, amb pics que van superar el mig milió.

En aquesta retransmissió, Llanos ho va fer flanquejat pel mateix Gerard Piqué i per periodistes esportius com Miguel Quintana, Fran Guillén, o Álex de Pla.

Cal dir que, prèviament, Llanos també havia aconseguit una exclusiva a l'hora d'entrevistar a Messi, el mateix dia en què aquest era presentat pel PSG. Possiblement, la connexió personal entre el jugador i l'streamer, que ja es coneixien, en contraposició amb un possible rebuig cap a la premsa esportiva 'tradicional', que majoritàriament es basa en rumors i 'espectacle', va acabar decantant la decisió de l'astre argentí per a concedir aquesta entrevista.
Telecinco guanya, però...

2.214.000 espectadors de mitjana, mesurats a través d'audímetres, uns aparells que estan instal·lats en alguns domicilis representatius de la població total, per la qual cosa aquesta audiència acaba representant una aproximació.

Si bé la xifra del canal televisiu multiplica per més de quatre a l'obtinguda pel canal de Twitch, confirma una tendència que ja es va veure la nit de Cap d'Any amb el mateix Ibai Llanos com a gran protagonista: l'stream s'obre pas amb força entre les audiències més joves, fins i tot guanyant a la televisió en el seu propi terreny A més, des de la sala d'estar de les llars, gràcies a les smart TV, les quals et permet consumir aquests continguts en línia.
Publicitat