Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/
NO ENS IMPORTA LA NOSTRA INFORMACIÓ PERSONAL

NO ENS IMPORTA LA NOSTRA INFORMACIÓ PERSONAL

Per Tecnonews / AMIC / E.H./A./T.
Quant ens preocupa la informació que guardem en els nostres telèfons mòbils? Els contactes, les nostres fotografies, els missatges. Quant ens importa tot això que portem a la butxaca?

A priori es tracta d'una pregunta senzilla que en massa respondríem de forma clara. Ens importa molt tota aquesta informació. Amb tot, les estadístiques elaborades per la companyia d'emmagatzematge Western Digital indiquen que, malgrat que donem valor a aquesta informació, fet i fet no és una prioritat per a tots els ciutadans del vell continent.

Després de realitzar una macroenquesta amb 5.000 participants, l'empresa ha descobert que un 27% dels enquestats confessa que mai ha fet una còpia de seguretat de la informació que atresora en el seu telèfon intel·ligent. Resulta curiós que el mateix percentatge d'entrevistats ha perdut en alguna ocasió informació del seu telèfon.

No són les úniques dades rellevants que demostren el poc que ens interessa la nostra pròpia informació. L'estudi revela que el 40% no dóna valor al que emmagatzema en el seu telèfon mòbil. Aquesta dada pot tenir relació amb la quantitat de continguts que genera un usuari anualment. Western Digital calcula que la mitjana és de 1.040 fotos i 104 vídeos.

En resum, parlem de tot el que ens importa la nostra pròpia informació, però en realitat li donem relatiu valor.

Publicitat
../ad-20/