Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/
WHATSAPP HA ANUNCIAT QUE MODIFICARÀ L'EDAT MÍNIMA DE 13 A 16 ANYS PER EMPRAR AQUESTA APLICACIÓ

WHATSAPP HA ANUNCIAT QUE MODIFICARÀ L'EDAT MÍNIMA DE 13 A 16 ANYS PER EMPRAR AQUESTA APLICACIÓ

Per Tecnonews / AMIC / E.H./A./T.
Fa uns dies es coneixia la denúncia d'un grup de col·lectius encarregats de defensar els drets dels menors contra Youtube per atemptar contra les seves pròpies normes en l'edat mínima d'ingrés a la plataforma de vídeos.

No sabem si tindrà relació amb aquesta notícia o no, però la veritat és que escassos dies després, el 13 d'abril, l'aplicació de missatgeria i trucades gratuïtes, Whatsapp, ha anunciat que en breus modificarà els seus termes de privacitat per augmentar l'edat mínima en la qual es pot fer servir l'aplicació dels 13 als 16 anys.

La informació era avançada per WABetaInfo a través del seu perfil a Twitter, i de la mateixa, es pot deduir que un dels països afectats serà el propi Estat espanyol. A més, en les seves revelacions WABetaInfo assegura que el canvi es podria realitzar el proper 25 de maig.

Sembla, amb tot, una utopia difícil d'assolir. Actualment són un gran nombre els menors de 16 anys els que tenen un dispositiu mòbil en el qual s'han descarregat WhatsApp. La pregunta és: Com aconseguirà l'empresa en qüestió que tots aquests usuaris deixin d'utilitzar el servei de missatgeria? La veritat és que molts pares i mares que es comuniquen amb ells a través d'aquest format difícilment voldran canviar el seu propi model.

Publicitat
../ad-20/