Agost 2022

CUIDA'T: MANERES SANES DE CREMAR 300 CALORIES EXTRA EN UN DIAPer C.F./E.H./A.T 

Quan ens volem aprimar, tota ajuda és poca. Si t'has proposat posar-te en forma, veurem algunes coses que pots fer per a cremar unes calories de més.

1. Ballar és un dels exercicis que més calories cremen i moltes vegades en el qual millor ens ho passem. Després d'una hora, hauràs cremat ni més ni menys que 306 calories.


2. Fent una passejada, cremes 301 calories en només uns vint minuts.


3. Estant dempeus durant dues hores i vint minuts al llarg del dia et fa cremar 303 calories, 70 calories més que si ho passéssis assegut. Hi ha diferència, veritat?


4. Fes una neteja a fons de la teva casa: aspira, frega, treu la pols dels mobles, organitza armaris... Netejar també és fer exercici, i et farà cremar 301 calories en mitja hora.


5. Juga amb els teus parents (germans, fills, etc.) o amb qui sigui: mitja hora de sortir al carrer o a jugar al futbol o al tocar i parar, et farà acabar el dia amb 308 calories menys. A més, ens agrada gaudir dels nostres. Dediquem-los un temps!


6. Torna a sentir-te com un nen i posa't els patins que tens en el traster agafant pols. Cremaràs 302 calories en 38 minuts.


7. Salta a la corda o sobre una corda imaginària. Si ho fas dues vegades al dia durant 13 minuts, hauràs cremat 310 calories.
Publicitat