Agost 2022

ET CONSIDERES UN AUTÈNTIC HIPSTER? AQUÍ TENS 19 TIPUS DE BARBES I BIGOTIS

Des de fa anys, la barba és un món en si mateix. Què dic un món? Un univers! I no deixa de créixer i créixer... Perquè portar barba és tota una declaració d'intencions i l'elecció no es pot prendre a la lleugera. La barba modifica les faccions, per a bé o per a malament, i necessita cures, més de les que un pugui pensar en un primer moment.

Però portar barba "mola". Denota personalitat i, a més, hi ha moltes entre les quals triar. De fet, els professionals de Termix, la signatura d'eines professionals de perruqueria i barberia, han sabut distingir fins a 19 tipus de barba i bigoti. Pren nota!

BARBES

1. MR. Bandholz

És la creació d'Eric Bandholz (The Beard Brand) i es tracta de la barba en la seva màxima expressió. És de les barbes més extremes, no només per la seva longitud, sinó també per la seva frondositat. És perfecta per a urbanites implacables.

2. Verdi

Aquesta barba pren el nom del compositor romàntic Giuseppe Verdi i dota de distinció als que aposten per ella. El més característic és el bigoti: elevat en les puntes i una mica arrissat. Aconsegueix afinar les cares més gruixudes.

3. Old Dutch

Una barba espessa i llarga sense bigoti. La seva estructura quadrada senta perfectament a aquells que tenen les faccions arrodonides. Aposta per aquest estil si et molesta el bigoti al menjar o si ets un fan incondicional de les barbes de rabí.

4. Garibaldi

De màxim 20 centímetres de longitud, la barba Garibaldi es caracteritza per guardar línies quadrades en tota la seva base i mostrar-se sempre molt polida. Combina a la perfecció amb un bigoti rodó.

5. Beardy

En aquest estil es connecten les patilles, el bigoti i la barba, per a generar sensació d'uniformitat. És una opció perfecta per a cares ovalades o en forma de cor. A més, la seva longitud mitjana fa que no necessiti moltes cures.

6. Ducktail

És pobre en la zona de les galtes i va adquirint consistència a mesura que descendeix, fins a acabar en una punta denominada cua d'ànec. Imperen les línies molt rectes, per la qual cosa allarga les faccions dels rostres rodons.

7. Duckatail

Una mica menys frondosa que l'anterior i perfecta si t'assembles a Leonardo Dicaprio. Per a aconseguir-la, prenent com a punt de partida l'anterior, rebaixa una mica més els laterals i accentua el pic en la barbeta. Aconseguiràs un estil únic!

8. Raw

La barba salvatge, aquella que es va popularitzar amb el boom hipster, torna revaloritzada amb el creixent interès per les línies naturals. Una miqueta despentinada, amb perfils desfets i no gaire picallosa. Sense límits de gruix, ni de longitud.

9. Cadenat

És aquella que tanca i delimita la zona de la boca fins aproximadament la meitat de la mandíbula. Anomenada també circular, inclou el bigoti i la perilla, centrant l'atenció en els llavis. Perfecta per a cares rodones.

10. Hollywoodian

Amb una perilla acabada en punta que s'uneix a la part baixa del mentó i un bigoti perfilat en dues parts, la barba de Hollywood deixa lliure totalment les galtes, per a aconseguir potenciar el rostre en forma de diamant.

11. Mutton Chops

Al contrari que la barba candat, deixa lliure de borrissol la zona de la perilla i fusiona el bigoti amb unes desmesurades patilles. Actualment, aquest estil ha rebaixat intensitat i s'ha popularitzat el Friendly Mutton Chops, en el qual les patilles són menys agressives i la zona del bigoti mantindrà un efecte barba de tres dies.

12. Short Boxed

Molt polida, curta i de línies rectes en el mentó, però corbes en el bigoti. Emmarca a la perfecció la zona inferior del rostre i és el més similar al contouring en maquillatge. Tria-la si vols afinar i polir els teus trets.

13. Balbo

Aquesta barba sense patilles es caracteritza per mantenir formes quadrades i rectes. La zona de la barbeta i el mentó estan coberts per una fina línia recta de borrissol, acompanyat per un bigoti molt ben perfilat, que no s'uneix a aquesta barba mínima.

14. Royale

Un estil entre mitjà i curt que es defineix per un bigoti ben perfilat i la base d'una perilla que pot ser més o menys punxeguda. Et sentarà genial si el teu rostre és en forma de diamant.


BIGOTIS

15. Chevron

Es tracta d'un bigoti bastant rasurat que es caracteritza per la seva forma de "o" invertida una mica quadrada. Combina a la perfecció amb rostres en forma de diamant, ja que denota serietat i confiança.

16. Dalí

Aquest prim bigoti, sempre apuntant a les 10.10, és un dels més emblemàtics, gràcies al conegut pintor. Només apte per a aquells amb una personalitat irresistible.

17. Handlebar o Anglès

Encara que a primera vista pot semblar barroc, aquest bigoti s'ha adaptat a l'actualitat i és ideal per a tot gentleman que es preï. De puntes afilades, es diferencia de l'Imperial per ser un bigoti molt més fi i allargat.

18. Imperial

Una fusió entre el bigoti Handlebar i el Piràmide. Es caracteritza per ser molt espès i de puntes afilades que s'arrissen cap amunt, sense arribar a la comicitat. Un bigoti poderós, de personalitat forta.

19. Piràmide

Aquest bigoti no inclou puntes i abasta la zona del llavi superior, eixamplant aquesta zona. És perfecte per a aquells que trobin a faltar tenir els llavis gruixuts, ja que és un fantàstic camuflatge.

Publicitat