Agost 2022

OBJECTIU PERDRE PES DESPRÉS DE LES FESTES: ÉS POSSIBLE!

Per Belleza Activa/AMIC

Tants mesos "portant-nos bé" fugint de fregits, greixos saturats i dolços, mantenint el pes a ratlla... i en uns quants dies el nostre esforç se'n va al trast! T'ajudem a recuperar la silueta perduda i a perdre pes després de les festes.

Encara que possiblement quan tornis a la rutina diària, aquest sobrepès guanyat a base de tiberis, torrons i begudes alcohòliques desapareixerà, no oblidis seguir els següents consells, que t'ajudaran a seguir pel bon camí:

 • Consumeix els aliments preparats a casa, d'aquesta forma et serà més fàcil evitar la ingestió d'olis i greixos saturats.
  - Consumeix piscolabis lleugers (una poma, una pastanaga crua, un tros d'api, etc.); que la temptació caigui en productes que no engreixen.
  Redueix el consum de sal (la dosi justa ha de ser de 0,5 grams al dia). Per a aportar sabor als plats, aquesta es pot substituir per unes gotetes de llima, llimona, tomàquet natural o espècies.
  Utilitza sempre oli d'oliva verge, en quantitats reduïdes.
  - Beu molt líquid –té un efecte saciant-, sobretot aigua, infusions o begudes isotòniques. Evita en la mesura del possible el cafè i les begudes gasoses.
  Reparteix els menjars en 5 o 6 preses diàries. D'aquesta forma, menjaràs menys quantitat i l'organisme digerirà més fàcilment.
  Evita en la mesura del possible el consum de sucre i recorda que aquest es troba en aliments en els quals ni t'imagines...
  Consumeix fibra. Té un efecte saciant més durador que l'aigua, i això t'ajudarà a despistar l'apetit.

  Nutri-cosmètics que et poden ajudar

  Si necessites una ajudeta extra per a perdre pes, pots recórrer a la nutri-cosmètica. T'oferim algunes idees...

  Detox Pla 10 dies, de Humalik. Aquest pack inclou tres complements alimentaris amb ingredients totalment naturals per a aconseguir desintoxicar i depurar el cos en 10 dies. Elimina toxines i accelera la neteja hepàtica. També purifica, ajudant el trànsit intestinal. I finalment, reinicia certes funcions intestinals amb lactobacils i bifidobacteris presents en la flora intestinal. El seu preu: 65 €.

  Alcahofa Forte, de Arkopharma. Ampolles de fàcil obertura que contenen una fórmula millorada d'origen 100% natural, a base de Carxofa, per al control de pes i eliminació de toxines; Mat, per a la degradació dels greixos; i Raïm, per a l'eliminació dels gasos que es produeixen durant la digestió. El seu preu: 23,90 €/20 ampolles.

  Libramed, d'Aboca. Càpsules per al control del sobrepès que actuen a nivell intestinal formant un gel altament viscós que afavoreix la reducció de la quantitat i de la velocitat d'absorció dels carbohidrats. Això determina també una reducció de la sensació de fam i de la somnolència després del menjar. A més, també limita l'absorció dels greixos, afavoreix el trànsit intestinal i regularitza la consistència de la femta.

  Captador 3 en 1 d'Oenobiol conté un complex de fibres totalment natural, a base de pastanaga, civada i poma. Aquest producte realitza una triple acció en el nostre organisme: capta els greixos, els sucres lents i ràpids i el 50% de les calories ingerides. Com prendre-ho? Dues càpsules al dia. El seu preu. 31 € ⁄60 càpsules.

Publicitat