Agost 2022

OCI SA I ALTERNATIU: APPS PER A EXCURSIONS

Avui us oferim alguns exemples de l'extens món de les apps d'excursionisme que trobaràs a la xarxa. Així que no tens excusa, si no te'n vas d'excursió, és perquè no et dona la gana.

Per a sortir a passejar, caminar, a gaudir del paisatge, a trescar... potser t'interessa la llista elaborada per la web Portaltic sobre les aplicacions imprescindibles per fer excursions. A continuació, et presentem algunes de les apps en qüestió.
Òbviament no pot faltar en el teu telèfon l'aplicació BRÚIXOLA. Les botigues d'aplicacions estan plenes d'opcions totalment gratuïtes. Malgrat que actualment és freqüent usar abans Google Maps per saber el camí que hem de prendre, sempre és interessant saber on és el nord.Si no saps quina excursió realitzar és perquè no tens l'app RUTEA TURISMO. Aquí podràs trobar guies de senders adaptats al teu nivell físic. Afegeix la possibilitat de descarregar les rutes abans de sortir de casa amb el que no has de témer quedar-te sense cobertura i no poder veure al mapa.Hi ha xarxes socials per a tot i en aquest cas no podia ser menys. KOMOOT és el Facebook dels excursionistes. Aquí trobaràs valoracions de rutes que altres han dut a terme abans i podràs descarregar mapes.Malauradament cada any assistim a notícies de mort i accidents a la muntanya. Així que si vols cobrir-se les espatlles, és important que descarreguis l'app oficial de la Creu Roja amb un extens manual de primers auxilis. En la mateixa línia trobaràs ALPIFY, una app que en cas d'emergència envia la teva ubicació exacta i et permet trucar al 112.

Publicitat