Agost 2022

T'AGRADA CÓRRER? AQUÍ TENS 7 CONSELLS PER A CUIDAR ELS PEUS

per B. A. / AMIC/ E. H. i A/.T.

Amb l'inici del nou curs, tornen les ganes de posar-se en forma, però aquesta oportunitat requereix d'una bona preparació de zones a les quals potser no li dediquem tota l'atenció que es mereixen. És el cas dels peus. Com els podem oblidar, si són la base del nostre cos? A continuació et presentem els millors consells per a cuidar els peus. No te'ls perdis!

Set consells per a cuidar els peus

Tria sabatilles esportives i mitjons adequats a les teves necessitats. Per a evitar rascades o ungles negres, valora la inclinació natural de la teva pell i assegura't que tries la talla més adequada. També és fonamental que apostis per uns mitjons de qualitat, millor sense costures i que siguin transpirables.

Talla les teves ungles rectes i llima-les bé. Així garantiràs la funció protectora de l'ungla, evitant que s'encarnin i que s'enganxin amb el teixit del mitjó.

Mantingues la suor a ratlla amb pols de talc o desodorants antitranspirants. Aquests productes de cura corporal, que fins i tot podem aplicar-los en el calçat, ens ajudaran a combatre els problemes derivats d'una excessiva sudoració, especialment en la zona dels dits.

Garantir la constant hidratació dels teus peus. Com ocorre en totes les parts del nostre cos, la pell només està sana i elàstica si aconsegueix mantenir tota l'aigua que necessita. Amb els peus ben hidratats, es combatran butllofes, rascades i esquerdes en els talons.

Sempre estiraments per a escalfar i refredar. Emprar una goma elàstica o una pilota de tenis pot ser molt útil per a preparar els músculs de la teva pell per a l'exercici i assegurar que es relaxen després de l'activitat física. Aquest pas és imprescindible per a evitar lesions.

Un bon capbussó després de cada carrera. Per a rebaixar la temperatura dels peus després de la realització d'exercici es recomana refredar-los amb una dutxa freda o una galleda amb aigua. Així es relaxen els músculs i es rebaixa la inflamació.

Premia els teus peus amb un massatge que estimuli la circulació. El resultat serà uns peus relaxats i lliures de la tensió.
Publicitat