Desembre 2022

Qui som?

HIPERBÒLIC és una revista digital independent, plural i alegre, dirigida a tots els joves del món i de l’univers si ve al cas; però no només als joves d’edat sinó a tots aquells que tenen aquest esperit en el seu ànim. I abans de seguir explicant d’on sortim, sapigueu que podeu contactar amb nosaltres a somhiperbolic@yahoo.es. També ens podeu seguir per twiter: @Hiperbolic. Instagram: @hiperbolic1999. Facebook: Hiperbòlic Mar i Hiperbòlic Velvet. YouTube: Revista Hiperbòlic.

D’ON SURT AQUESTA REVISTA DIGITAL?

El projecte de creació d’una revista digital pels joves i universitaris sorgeix de la necessitat d’avançar dins el procés de modernització i aplicació de les noves tecnologies del moment que vivim. És evident que la xarxa d’internet té una importància transcendental en les noves relacions dels joves i les possibilitats de comunicació que s’obrin són infinites.

Els nostres orígens són a la revista L’HIPERBÒLIC una publicació universitària que va néixer fa 15 anys (distingida per diversos premis: a la seva trajectòria, a la millor iniciativa jove, al seu disseny, etcètera, per importants institucions socials i públiques) especialment dirigida a gent jove i universitària, però també a persones de qualsevol edat amb inquietuds culturals, educatives, lúdiques o festives. També som deutors de la revista El Bolígraf una publicació dirigida als d’estudiants d’ensenyança secundària.

Amb tot, entre altres línies d’actuació, es vol fer periodisme dirigit als joves (d’edat o d’esperit) i fet per joves periodistes. Com a objectius complementaris volem estimular les col•laboracions (fòrums), l’elaboració de noves propostes periodístiques, la contribució a la promoció i difusió de les obres dels joves investigadors i creadors, etcètera.

Així doncs, aquí teniu una revista digital informativa, periodística, cultural, social, creativa, sexual, solidària, psicodèlica, fantasiosa, humorística, artística, preocupada pels problemes dels joves en general... amb característiques imaginatives destinada a un segment ampli de la societat i amb l’essencial participació i col•laboració dels joves. El nombre de potencials visitants és il•limitat; aquesta és una de les grans avantatges que té: que potser visitada des de qualsevol banda del món i per una gran quantitat de persones. Ja veieu que coratge no ens falta, així que amb les veles plenes i amb la força dels vents favorables, qui tingui por que s’arracon!!!Associats a:

AMIC mitjans de comunicació i informació

Amb el suport de:

Direcció General de Política Lingüística