Desembre 2022
REDUIR EL CONSUM DIARI DE PLÀSTIC I RECLICLAR METALLS

REDUIR EL CONSUM DIARI DE PLÀSTIC I RECLICLAR METALLS

Sabies que es consumeixen prop de 1.000 milions de palletes diàriament a tot el món?

Per E.C./E.H/A.T.
Reduir el teu consum diari de plàstic

Cada individu particular pot reduir el consum de plàstic, especialment el plàstic d'un sol ús. És de vital importància ser conscients de l'impacte que el material té en l'entorn i que la seva fabricació, retirada i reciclable també implica emissions contaminants.

Bosses de roba. Per què no optar per una mena de bossa més amigable amb el medi ambient com, per exemple, les bosses de roba? Moltes empreses promocionen el seu ús utilitzant bosses personalitzades. Com a regal d'empreses ecològic són una opció realment interessant i útil, i serà molt ben rebuda pels clients.

Ampolles d'aigua reutilitzables. El seu ús està cada vegada més estès i, de fet, moltes empreses l'inclouen com a regal ecològic per als seus clients.

Carmanyoles. Tornar a l'ús de les tradicionals carmanyoles evitaria molt desaprofitament. A més, afavoreix el millor manteniment dels aliments.

Palletes reutilitzables. Sabies que es consumeixen prop de 1.000 milions de palletes diàriament a tot el món? Reduir el seu consum és tan senzill com usar palletes reutilitzables. De fet, en molts casos fins i tot podria prescindir-se del seu ús.

Raspalls de dents de bambú. Aquest material no sols és més sostenible, sinó que també és biodegradable.El reciclatge de metalls, quins es poden reciclar?

En la nostra vida diària, a vegades, no solem reparar en la importància que tenen els diferents tipus d'acer. Sempre els esforços per reciclar se centren en el plàstic, però els metalls també poden tenir més d'un sol ús. Perquè les segones oportunitats en termes de reciclatge impliquen estalvi i una reducció de la contaminació, alguna cosa que sens dubte importa en l'actualitat.

A pesar que en el reciclatge de metalls és necessari saber com fer-lo bé, no tots els tipus d'acer poden tenir una nova utilitat. Per exemple, aquells que contenen productes tòxics han de ser eliminats. Per tant, això cal tenir-ho en compte. Tampoc s'han de reciclar els pots de pintura.
En canvi, les llaunes de conserva, tapes de pots de vidre, xapes, paelles o claus poden ser reciclats. L'acer, en les condicions esmentades, és 100% reciclable i a més no perd les seves excel·lents propietats. Per tant, és una molt bona idea per a donar-li una segona o tercera vida, les que facin falta.

El ferro, alumini, plom, llautó, bronze o coure també són tipus d'acer que formen part del reciclatge de metalls. L'objectiu és que puguin tornar a utilitzar-se i, així, aconseguir reduir les deixalles fins a un percentatge bastant alt. Amb tot, reciclar contribueix a no haver d'invertir a crear des de zero claus, llaunes, etc., amb la consegüent reducció de recursos que això implica. Tot són avantatges.


medi-ambient-i-solidaritat
../ad-62/
Publicitat
../ad-20/