Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/
ALGUNS CONSELLS D'HIGIENE ÍNTIMA FEMENINA

ALGUNS CONSELLS D'HIGIENE ÍNTIMA FEMENINA

Per Belleza Activa / AMIC. Equip H i A/T


Una correcta higiene és el primer i més important pas per a la salut de la pell. Parlem amb freqüència de la higiene facial, i li dediquem espais explicant com netejar correctament la pell de la cara i altres parts del cos, però hem de reconèixer que li dediquem poca atenció a la higiene íntima femenina. Per això en aquesta ocasió t'oferim una selecció dels millors consells d'higiene íntima femenina que has de tenir en compte. Prens nota? Segur que t'interessaran!

Tips d'higiene íntima femenina
  • Per a la higiene diària, renta la part externa de la vagina amb productes neutres (amb un pH adequat), evitant solucions massa agressives (gels de bany perfumats, desodorants íntims ...). Tot seguit esbandeix-te i eixuga't bé amb una tovallola neta.
  • Les dutxes vaginals no són aconsellables (tret que t'ho recomani el ginecòleg), ja que poden causar infeccions en alterar l'equilibri de la flora de la zona. A més, en el cas de tenir ja alguna infecció, aquestes rentades poden empitjorar el problema.
  • No és gens recomanable utilitzar tovalloletes perfumades, ja que poden alterar la flora vaginal.
  • La roba interior de cotó (si pot ser blanca o beix, perquè alguns tints poden provocar irritació) és la més recomanable. Ajuda a mantenir la zona íntima lliure d'excés d'humitat i permet que l'àrea respiri.
  • Durant la regla, canvia les compreses i els tampons amb freqüència (màxim cada 4-6 hores). Quant als salvaslips, no és aconsellable usar-los de manera sistemàtica i quotidiana, només en moments puntuals.
  • Neteja la zona vaginal d'endavant cap enrere per no traslladar els gèrmens des de l'anus cap a la vulva.
  • Si hi ha un problema de sequedat, pot ser necessari utilitzar un producte que lubriqui la zona, com un hidratant vaginal (es pot adquirir a les farmàcies), sobretot durant les relacions íntimes de parella.cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/