Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/
CUIDA'T: PREPARA ELS PEUS PER A L'ESTIU. 7 CONSELLS PER TENIR UNS PEUS BONICS I SANS

CUIDA'T: PREPARA ELS PEUS PER A L'ESTIU. 7 CONSELLS PER TENIR UNS PEUS BONICS I SANS

Per B. A. / AMIC/ E. H. i A/T
«Diuen que l'amor fa mal, però el que de debò fa mal són les primeres sandàlies que et poses a l'estiu». És una frase de la Vecina Rubia, que va publicar l'altre dia en Instagram i no podem estar més d'acord. Ara que ja tenim aquí l'estiu, hem deixat a un costat la sabata tancada i ens hem llançat al meravellós món de les sandàlies. I sí, ja sofrim alguna que altra rascada. Haurem d'anar preparant els nostres peus per a l'estiu, així que et plantegem una sèrie de consells i uns bons companys per al repte... Aquesta entrada és per a tu i per a tots els joves, perquè la vida està esperant que trepitgem fort, molt fort.

Set consells per tenir uns peus bonics i sans

Sabies que existeixen més de 100 músculs, tendons i lligaments als peus? Aquesta zona és molt delicada i requereix de moltes cures, encara que en més d'una ocasió no dediquem l'atenció suficient i és per això que el 85% de la població pateix algun tipus de problema dermatològic als peus. Sudoració, èczemes, infeccions, dureses o sequedat són alguns dels problemes que se sofreixen. Però ... Com hem de cuidar-los? Body Natur ens presenta aquests interessants set consells:

1. Neteja i seca amb cura els teus peus. Dedica't temps a garantir una neteja profunda dels teus peus, perquè no es renten sols, amb l'aigua que cau de la dutxa. Eliminar la humitat d'aquesta zona és imprescindibles per a evitar l'aparició de fongs.
2. Realitza exfoliacions periòdiques. Aconseguir que la pell dels peus estigui suau i lliure d'impureses és fàcil si fem, amb certa freqüència, exfoliacions.
3. Tracta les dureses i els calls. Actuar de forma ràpida davant aquestes afeccions cutànies dels peus és fonamental per a evitar que es converteixin en enemics eterns de la nostra dermis.
4. Cada nit, aplica una crema hidratant. Es tracta d'un gest fàcil i còmode que deixarà els peus suaus i nodrits durant tot el dia. Algunes marques cosmètiques han llançat mitjons hidratants perquè les hores de somni siguin el millor moment per a hidratar els teus peus.
5. Evita voltadits, tallant les ungles quadrades amb un disseny recte i net.
6. Aposta per calçat folgat, de forma flexible i sobretot de qualitat. Els de material sintètic i que exerceixen pressió sobre el peu no són gens recomanables.
7. No creuis les cames: així la circulació millorarà i els peus ho notaran.
cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/