Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/
LES NOUS, UN ALIMENT PER AJUDAR AL TEU COR

LES NOUS, UN ALIMENT PER AJUDAR AL TEU COR

Per Alba Martos. E.H./A.T.

La nou és un dels fruits secs més saludables pels seus valors nutricionals. La composició de les seves grasses fan que redueixin el colesterol i són bones pel cor. A més la seva composició d’olis essencials amb efectes científicament provats fa que millori la salut cardiovascular, així com la prevenció de malalties neurodegeneratives.

Amb només 4-7 nous (uns 30 grams) al dia n’hi ha prou per beneficiar-nos del seu valor nutritiu, ja que se satisfà el 91% de les necessitats diàries d'àcids grassos omega 3. Es tracta d’un dels fruits secs amb més grasses (el 62% del seu pes), però amb unes proporcions que el fan molt saludable. Té un contingut important en grassa omega-3, que són importants per reduir els nivells de colesterol total en sang i són antitrombòtiques. També contenen una bona proporció de grassa omega 6 que ajuden al creixement i a regular les hormones.

També aporta proteïnes (15%) i presenta un destacable percentatge de vitamina E, vitamines del grup B i minerals i oligoelements com coure, zinc, magnesi, fòsfor i ferro

cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/