Octubre 2022

EL SEXE ORAL (1)

Visió femenina

Per Atòmic Girls
El tema que ens ocupa és un camp d'exploració molt ampli sobre el qual podríem escriure pàgines i pàgines. Però per alguna banda hem de començar. Primer de tot, per aclarir el concepte de sexe oral. Aquesta és una manifestació sexual consistent en el fet que els genitals d'una persona (sigui mascle o femella) entren en contacte amb la boca d'una altra persona (si no, seria en Marilyn Manson, que es va llevar dues costelles per arribar-s'hi). Així, la qualificació d'oral s'explica perquè és una acció que es realitza amb la boca.

Hem fet aquest aclariment perquè molta gent -i no és conya
 • encara creu que fer sexe oral és xerrar dins el llit. Res més lluny de la realitat! Dins el llit s'hi fan altres coses (orgies, polvos, sessions masoquistes, trios, corregudes, empitonades, bavarades, mullades, llenguatades, mamades i, si voleu, panades!). Les persones s'hi ensumen i hi ha esquitxos de pertot. Xerrar dins el llit no és sexe! Una vegada que ha quedat clar el concepte, donarem pas a l'explicació pertinent del que és fer sexe oral. N'hi ha de dos tipus, segons el sexe de la persona a la qual se li practica. Si se li fa a un home, s'anomena fel·lació (més vulgarment mamada); si li fan a una dona, cunnilingus. El que és cert és que amb això es passa molt de gust, i si no, ho podeu provar. A més, de segur que es practica més del que la gent pensa.

  Certa amiga meva ja entrada en anys (= experiència sexual) sempre conta que ella, tot d'una distingeix, en posició horitzontal, l'amant bo del dolent amb un simple detall. Si al cap de tres minuts de començar "sa feina" no li ha succionat "sa floreta", té claríssim que per molt que s'esforci l'amant de torn en els minuts progressius de luxúria (independentment de la mida del penis) no acabarà l'acte amb focs d'artifici i bellumes (= orgasme).

  Aquesta conversa l'hem tenguda moltes vegades i jo, per exemple, no som de la seva opinió. De la mateixa manera que hi ha cinc sentits, hi ha cinc punts a tractar al respecte:

  a) la vista: al·lotes del segle XXI, realment hi ha alguna cosa més patètica que trobar-te el teu animal de genollons amb els ulls desbocats i despentinat intentant deixar-vos sense aquests sucs tan especials que duis dedins? A mi sincerament em ve al cap cada vegada que ho pens en fred (in situ és una altra cosa, és clar) la imatge d'un ca llepant un pastís de poma, gelatinós i saborós?

  b) el gust: sempre he estimat momentàniament les meves parelles (siguin o no ocasionals) persones de diferent color, religió, sexe, nivell social, cultural, polític, etc., i per molts de gusts que hagi provat en la meva boca, mai he pogut qualificar el sabor d'aquell líquid viscós de color blanc. Agredolç? Al principi sents una cosa agra, però a mesura que passa el temps (2 segons) es converteix en una cosa lleugerament dolça fins a esdevenir una espècie de sèrum cítric, i és un sabor que sempre esperes amb cada amant, però com que el nivell cultural de cada persona no és el mateix sempre té un gust diferent; o sí, però amb variants.

  c) l'olfacte: un dels sentits que més se'm van desenvolupant sexualment amb l'edat (nosaltres no passam els 21) és l'olfacte; no sé si m'ha tornat més fi o realment l'ésser humà s'adapta a tot, però en cada una de les meves relacions sexuals he notat una olor diferent, no només abans, sinó també després de realitzar una bona xuclada. La sensació final, però, sempre és la mateixa. Comences a encalentir el teu amant de torn, i en arribar el moment de la fel·lació (sempre decidesc jo si és o no el moment; crec que els homes sempre ho desitgen tant que pensen que és un regal que es mereixen, perquè són bons amants...), ja comences a ensumar les primeres secrecions. És una olor forta, quasi desagradable, i a mesura que es mescla la saliva amb el semen encara és més vomitiu. Però al·lots, posau-vos tranquils, de vegades fins i tot ens agrada aquesta pudor de mascle... Tot depèn de la capacitat de plaer que pugueu oferir a la vostra parella mentre ella té la boca plena.

  d) l'oïda: us heu aturat a pensar qualque pic els innumerables renous que poden arribar a fer dues persones calentes en posició horitzontal? Comença la sessió musical amb aquelles besades escandaloses i plenes de desig que et fan respirar cada vegada més i més passionalment, fins que ja sense poder controlar tota aquesta adrenalina que et puja i et baixa per tot el cos fins a trobar-se al teu sexe, notes que la teva parella comença a panteixar (jadear). Abaixes la mà pel seu entrecuix i aquesta música celestial s'escolta cada vegada més fort. Baixes la cremallera dels seus calçons. Quin renou més excitant, prest el traslladaré a l'infern, penses. Ell ho sap, la seva respiració s'accelera encara més. Treus el seu membre i l'agafes entre les teves mans. (El concert ha canviat, la música melòdica que escoltaves al principi de la sessió s'ha convertit ara en una sessió de tecno. Ah!... Ah!, agafa-la més fort...!!!). Ell sap que la propera passa serà fer-li neta la seva joia, i això el fa panteixar com un animal en zel. A tu t'agrada; així, esperes per posar-lo al límit i, quan t'agafa per donar-te una petita espolsada, t'introdueixes tot el que pots dins la boca. Atenció: arriba la tornada: "Ah! Ah! Segueix, m'agrada..." I mentrestant, de fons el renou viscós de la teva llengua amb el seu penis. Personalment és el moment que més m'agrada d'aquesta situació.

  e) el tacte: podries follar sense no poder tocar res? Sense el plaer de tocar l'amant amb la boca, les galtes, el pit, les cames, el seu sexe...? Quantes sensacions, quin gust. I el contacte de les mans amb el seu penis? Indescriptible. En el contacte de la teva boca amb el seu sexe, notes com va creixent dins teu i els llavis s'estiren; però és igual, tens paciència. Et sents segura; tanmateix saps que el poder el tens tu. I ell ho saps i això és fantàstic.
Publicitat
../ad-20/