Agost 2022

JOCS ERÒTICS A LA CUINA

La cuina és un dels llocs de la casa més sensuals

Per Atòmic Girls


CUINA: lloc de la casa on es preparen els menjars més exquisits per al paladar i el benestar corporal. Un dels llocs que dóna més morbo als homes és aquest espai de la casa. Per què?, ens demanam nosaltres. Perquè alguna cosa s’hi cou. Us aconsellam un parell de receptes de cuina que podeu elaborar, preparar i degustar amb la vostra parella. El plaer està servit.

PRIMER PLAT: CONILL AMB SALSA

Ingredients:

*Un conill pelat (prèviament escorxat amb aigua calenta, per evitar infeccions)

*Safannàries (de 3 cm de gruixa)

*Sal i pebre bo*Julivert del padrí

*Oli verge (que no sigui de segona mà!)*Mel (umm...)

Elaboració:

Primer de tot, assegura’t que la teva parella estigui devora tu. Si voleu donar un punt picant, podeu fer el sopar tots dos nuus.Posau en un recipient una cullerada sopera d’oli, amb sal i pebre bo. Mesclau-ho tot bé, untau amb mel el conill per les dues bandes i deixau que reposi 10 minuts. Durant aquest temps podeu aprofitar per:
Ella: anar encalentint la perdiu, que més tard serà degustada.
Ell: anar preparant el cos per ficar-lo dins el forn.Després daurau el conill per les dues cares durant 10 minuts, fins que estigui a punt de caramel. Mentrestant pelau-vos les pastanagues i coeu-les al vapor 10 minuts més. A continuació esPOLVOrejau el julivert per damunt i serviu-les com a acompanyant del conill.

Consell: tot ha d’estar ben encalentit, no cremat. Ah, i no us heu de confondre de conills i pastanagues: hem de saber bé el que ficam dins el forn...SEGON PLAT: OUS FARCITS

Ingredients:

*4 tallades de salmó fumat

*6 ous (3 al·lots) i 6 cullerades de maionesa

*Cogombres en vinagre

*1 cullerada de tàperes, llimona i sal

Elaboració:

Coeu els ous amb aigua bullent i amb sal durant 15 minuts (estira...! Això només és el preencalentiment!). Després passau-los per aigua freda, i pelau-los i tallau-los per la meitat de per llarg. L’aigua ha d’estar ben freda perquè quedin blanets i siguin bons de tallar (al·lots: no faceu mala cara, estam parlant d’ous de gallina). Llavors heu de treure els vermells dels ous i heu de posar-los en un plat, aixafar-los amb una forqueta i mesclar-los amb la salsa maionesa o símil lacti (ja sabeu a què ens referim...). Picau els cogombres molt menudets, que siguin bons de passar, i afegiu-los als vermells amb les tàperes. A continuació, ompliu les clares amb la mescla anterior. Adornau-ho tot amb un poc de maionesa dins un plat amb tallades de salmó fumat i llimona (per si el cos no se us ha quedat bastant "cítric" amb totes les passes anteriors...). 

Comentaris: 

*Avantatges per a elles: teniu en tot moment en compte que hem de menester 6 ous per a aquesta recepta i que heu de trobar candidats que donin la talla per quedar ben satisfetes.

*Avantatges per a ells: si no heu quedat a pler, podeu acompanyar els ous amb un poquet de pa (premi de consolació)POSTRES: IOGURT CASOLÀ AMB PLÀTANS

Ingredients:

*3/4 de llet acabada d’esprémer (i de bona qualitat!)

*6 cullerades de llet en pols (o el que és el mateix, la llet del polvo), 1 iogurt i 1/2 kg de plàtans

*100 gr. de sucre morè, 1/2 branca de vainilla i aigua

Elaboració:

Posau la llet al foc (si no està ja suficientment calenta...) amb el iogurt i el polvo de la llet dins un recipient "hermètic" durant un dia i a un lloc calent i obscur (aquest dia pensau que ha de ser profitós). Heu de deixar el recipient 3 dits buit. Després d’això, pelarem els plàtans i els trossejarem. Els posam al foc amb el sucre, la vainilla i una mica d’aigua. Els courem 15 minuts i els deixarem refredar (sentim que hàgeu de tornar a passar per aquesta experiència, coses de la gastronomia!) i els posarem dins la gelera. Finalment, mesclarem la tassa de iogurt amb una cullerada de plàtans.

Comentaris:

 -Els trossets de plàtan han de ser més o menys petits perquè ho tenguin més fàcil per passar per endins.

 -El temps que els plàtans han d’estar al foc amb el sucre i la vainilla ha de ser 10 minuts (si sou valents, podeu aguantar més). 

-El iogurt i la llet en pols al foc no han de bullir, la mescla només ha de ser tèbia (encara queda molt per engolir i no ens hem de cremar la llengua!).

Esperam que hàgeu gaudit molt de la vetlada i el sopar. Hem explicat receptes per a les quals no s’han d’emprar gaires electrodomèstics, perquè tenen el seu risc a la cuina i amb els jocs eròtics que s’hi puguin desenvolupar. Prova d’això, tenim la referència d’una parella holandesa que realitzava jocs eròtics a la cuina; ell es va extirpar els seus òrgans amb una liquadora, que la seva parella va encendre en un moment de passió. Hi ha moltes possibilitats que aquest fet tengui alguna cosa a veure amb els batuts de plàtan...També heu de ser triats en el moment d’elegir els ingredients i heu d’informar-vos dels seus efectes, perquè a un poble de Lleó un jove va intentar cuinar amb fongs afrodisíacs per encalentir-se, i quina va ser la seva sorpresa quan la seva companya li va dir que tenia el cos ple d’irritacions i tots els seus atributs inflats: la calentor no era psíquica, sinó física! Aquest jove no ha tornat a mullar mai més.Bon profit i anau alerta a cremar-vos amb el foc, la cuina pot ser molt traïdora.

Publicitat
../ad-20/