Octubre 2022

ON HO FAN ELS JOVES?

Per Atòmic Girls
Cercar-se un lloc per gaudir del sexe no sempre és fàcil. La gent jove, per fer-s'ho en parella hi ha de recórrer als llocs més insospitats. Si no pot ser a una casa, què té més, dins un cotxe o a qualsevol racó amagat.

- Venga, va! Deixa'm ses claus del cotxe...
 • Si d'aquí a mitja hora ets aquí.
  - Que no veus que tot Cristo se'n vol anar a dormir?
  - Bé, però pentura no la tornaré a veure més. I està com un tren!
  - Quin cabró! Estàs fet un xot! Au vés, però no estiguis molt.
  - Gràcies Rafel; després t'ho contaré"

  Quantes vegades heu tengut o heu sentit una conversa així? Segur que moltes. Els joves ara gaudeixen de més llibertats que no abans i el tema sexual n'és un exemple evident. Però el lloc per mantenir relacions sexuals és un punt que encara no està tan clar.
  Qui no té un espai propi o segur d'interrupcions externes s'ha de cercar la vida. I això ho sabeu tots.

  -Avui mon pare i ma mare se'n va a sopar fora. Vendràs?
  A tu et sembla bé? Hem d'aprofitar!
  Molt bé, però primer vés a la farmàcia a comprar condons.

  Des del punt de vista dels joves amb parella estable o sense parella, sembla que els primers van més al sexe en un lloc segur (una casa, per exemple). Quan proven nous llocs s'estimulen s'esplaien en les seves fantasies sexuals; per cert, diuen que la cuina és un lloc ple d'erotisme i que el fet que un home o una dona cuinin per la seva parella és una invitació a l'acte sexual. Quina morbositat, veure el teul al·lot o la teva al·lota amb un davantal fent una truita de patata, amb la suor que li regalima pel front, o tallant ceba, amb unes llàgrimes que li arriben pels colzes, mentre tu el/la mires posseït per la més salvatge excitació! Ara bé, els altres que no tenen parella quan tenen una oportunitat l'aprofiten, sigui allà on sigui, "aquí te pillo, aquí te mato", sense importar el lloc: la qüestió és boixar. Si no pot ser a una casa, què té més, dins un cotxe o a qualsevol racó amagat, al portal d'una casa, damunt l'herba d'un minigolf o dins un caixer automàtic (bé, no exactament dins la màquina; diguem-ne dins l'oficina).
  Això també depèn del caràcter de cada persona. Sempre n'hi haurà de més desvergonyits, que no tendran manies a l'hora de pegar-ne un damunt el capó d'un cotxe; però per a altres, "què dius? Jo, al llitet ven calentet/a". A part de la qüestió de la comoditat, dins aquest segon grup també hi inclouríem les persones amb por de ser descobertes en un moment d'eclosió genital ("altre dia vaig veure en Toni amb un pardal com mànec de xapeta per devers Son Negre!")
  Perquè després d'una casa el lloc més freqüentat per fer-ho és un cotxe? Perquè és l'espai que més s'assembla a una casa. Una casa es pot tancar i un cotxe, també; una casa té llits i sofàs i un cotxe té uns respatllers reclinables i un seient al darrere que permet fer filigranes. A més, dins un cotxe hi ets tu amb la teva parella, no amb tota la gent que passa pel carrer o que està ballant dins la discoteca (a no ser que tu vulguis, clar) i que et podria censurar amb una inquisidora mirada de menyspreu, o qui sap si d'enveja. Però n'hi ha per a tots els gustos. Alguns frueixin exhibint-se damunt la barra d'un bar, envoltats de gent, oh! Quin escàaaaaaandol!
  Un altre fet a tenir en compte és que a qüestió de la prevenció sexual ha canviat d'unes dècades ençà. Ara es prenen més mesures que no fa 20 o menys anys; en aquells temps el sexe era encara considerat un tema tabú i sentir-ne parlar era considerat un acte de liberalitat mal vista. Per un altre cantó, en l'actualitat el lloc per tenir relacions sexuals va una mica lligat a l'edat dels espècimens involucrats.
  Els menors de 18 anys ho tenen més difícil, ja que a part de no tenir cotxe han d'aprofitar quan podent i a on poden. Un exemple n'és l'enquesta de la firma de preservatius Durex, on els resultats són significatius: els joves de 17 anys tenen una mitja de 79 relacions cada any. En el cas dels de 18, la xifra augmenta en 102. Aquí qui no espavila ho té cru.
  Què pensen, però, els aborígens que passen per allà, que quan van al lavabo d'una discoteca es troben amb una escena de:"Sí, ah, ah, ah!, o quan tranquil·lament van a cercar caragols i es troben el conill i la pastanaga? Catacrac xisclet! La gent no és tan innocent per pensar que, si veu entrar una parella al bany d'un pub, és per anar a parlar de la vida ("Sí, sí, t'ho jur, només hem xerrat.") Però hi ha contextos en què és més previsible trobar uns amants espassant-se la fortor. És més probable trobar algú dins un cotxe que no damunt d'una teulada, igual que a una platja o un velomar que dins el lavabo d'un avió a les 12.00 h del migdia. Si algú es decidís a provar-ho, això de l'avió, no seria el primer. La foscor, tan lligada a la clandestinitat, converteix en ambigu tot allò que toca: hi ha res impossible en la nit? En qüestions sexuals, no, i crec que està ben demostrat.
  Un consell: si aparcau el cotxe en un lloc proper a la carretera, apagau els llums, no sigui cosa que deixeu els llargs encesos i venguin uns calàpots gegants amb una espècie de tricorni al cap a dir-vos: "Apagad la luces por lo menos!"

Publicitat
../ad-20/