Octubre 2022

SEXE A LES AULES (II)

Quan la luxúria es troba davant una pissarra

Per Atomic Girls
Aquest article és la continuació d’un primer que ens permet centrar-nos en les relacions carnals entre els membres de la comunitat universitària, tema que segurament donaria per fer una tesi doctoral... De moment, us presentam algunes idees fruit del nostre treball de camp, fruit de l’observació i l’experiència.

Relacions entre alumnes
Estrès, apunts, exàmens, treballs, biblioteca, ordinador... Això no hi ha qui ho aguanti sense una bona relació sexual. I quin millor lloc que la Universitat? Plena d’homes amb el cervell tan carregat com la bragueta i al·lotes amb el cap tan embotat com els seus escots... Qui pot no caure en aquestes xarxes de la fortor estudiantil? En alguns casos sol començar a la cantina de la facultat, un cafè, un altre cafè, un red bull... oh no! La taurina fa efectes... La fortor s’apodera de nosaltres. Fregues innocentment el teu company/a d’estudi i sents aquesta calor intel·lectual interior que et pressiona els calçons...! El bany, el cotxe, el pis d’estudiants... Qualsevol lloc és ideal per relaxar els músculs pelvians i, després d’una dutxa ràpida, estam a punt una altra vegada per a la caça de nous coneixements universitaris... Hem tengut coneixement d’una estudiant universitària que volia conservar la seva virginitat... Aquesta pot semblar una notícia sorprenent, però ho ha estat més quan hem sabut que per aquest motiu només es deixava penetrar per la part de darrere...

Relació entre cambrers-alumnes 
El mal estudiant també té dret a tenir sexe, en aquest cas, fora de l’aula, perquè la classe no la trepitja ni per casualitat... Típic estudiant que devers les 12 arriba a la facultat amb el record dels somnis humits dels quals fa menys d’una hora que ha despertat... Es dirigeix a la Universitat, però no, no a classe, sinó a la cafeteria. Allà el cafè és més barat i està més net que el bar de baix de ca seva i, de passada, intentarà flirtejar amb la plantosa cambrera de cabells tenyits que el serveix sense mirar-lo a la cara. A vegades funciona, de veritat, hiperbòlics, funciona, mentre més exagerat és el festeig amb els cambrers/es més possibilitats hi ha que et posi la llet ben calenta...! 

Relacions entre professor/a i alumne/a 
Sempre hi ha alumnes que troben que la professora està bona. Quin cos, quines braveroles, si sembla que volen sortir... Me posa... uff! Me n’hauré d’anar a espassar els nervis... I al·lotes que troben que el professor és ben interessant. Té els seus anys, pensen, però els cabells blancs li donen tant de morbo... Me posa atòmica... Més d’una parella s’ha formalizat en revisions orals. Les tutories sempre estan plenes, per què serà? 

Campus Sport 
Al·lotes... ideal per alegrar-vos la vista de joves fornits i amb calçons estretíssims, sí, tan monos, tan suats, tan bonarros, amb aquest cor que no els cap a l’entrecuix... t’acompanyen en el teu patiment físic mentre corrs a la cinta, sí! Entre abdominal i abdominal és un bon començament perquè la calentura pugi i pugi, i després podem anar a la cafeteria a fregar el company... Pot utilitzar-se com a preliminar; en el pitjor dels casos, per arribar a punt al bany, a classe, a la cafeteria, on vulguis... 


Relacions entre catedràtics i personal d’administració i serveis 
Existeix, no siguem insulsos... El personal d’administració amb el seu contracte de becari... Ummmmmmmmmm becari! El catedràtic amb la seva llibertat, de càtedra, això sí... No hi ha cap impediment social-laboral-sexual perquè la llibertat es converteixi en llibertinatge i el contracte de becari/ ària en una interinitat...! No hi ha com ser sexualment actiu perquè la vida et somrigui! Que el catedràtic no t’accepta per motius morals, tenim el cambrer, que aquest està tan estressat de servir i recollir que no et fa cas; fica-li mà, no es resistirà. Que encara així no tens sexe universitari, frega el teu company/a de classe. Que hi ha una minoria absoluta de companys de classe del teu mateix sexe, vés a per el professor; i si encara així no has aconseguit pegar el pinyol university que tant esperes, no et perdis la pròxima festa universitària, que allà, segur, amb les copes i l’obscuritat, tot és fluid, la nit confon i els moixos són negres...! 
Publicitat
../ad-20/