Abril 2021
Publicitat
../ad-71/
EL LOOK MASCULÍ: CUIDA'L AMB AQUESTS SENZILLS CONSELLS!

EL LOOK MASCULÍ: CUIDA'L AMB AQUESTS SENZILLS CONSELLS!

Per Belleza Activa / AMIC
Estimat lector, si vols presumir d'un look masculí modern, pren nota dels consells de Patrick Phelippeau, director de les marques Jean Louis David i Franck Provost, per la seva cura.
  1. Cada quan has de tallar-te els cabells? Els temps per tallar els cabells varien segons l'estil de tall. En cabells curts, cada 4 setmanes per no perdre la forma; en cabell mitjans, entre 6 i 8 setmanes. Encara que també dependrà de la rapidesa amb la qual creix el cabell de cada persona.
  2. Tenyir o no tenyir? Aquesta és la qüestió... Tenyir els cabells s'ha convertit en una cosa cada vegada més habitual entre els homes. El primer que cal tenir en compte és que el cabell de l'home difereix del de la dona, tant en textura com en longitud. També has de ser conscient que tenyir-se requereix un cert compromís: el tint sol mantenir-se més o menys impecable entre un mes i sis setmanes, per la qual cosa hauràs de repetir puntualment.
  3. Com evitar la caiguda? Evita exposar el cuir cabellut a temperatures molt elevades o fredes. Tampoc ajuda l'excés de calor a l'estiu, per la qual cosa és bo cobrir per evitar l'augment de la dermatitis, la seborrea o la suor. Un altre error que cometen molts homes a l'hora de rentar-se el cabell és fregar amb força sota l'aigua. Amb això es realitza una fricció excessiva, que no és gens beneficiosa. També és important escollir un xampú específic per al teu tipus de cabell i rentar un dia sí i un no, o almenys donar un o dos dies a la setmana de descans al capdavant. A més, l'estrès és un factor catalitzador de la caiguda del cabell, sobretot a partir dels 30 anys, per això és important controlar-ho. El mateix passa amb l'alimentació.
L'últim per al look masculí

Pren nota de les tendències que marca Patrick Phelippeau per a aquesta temporada:
  • Tall amb tupè buidat: Directament inspirat en els anys 80. Aquest pentinat porta un brushing mil·limetrat, associat a un volum important. Per aconseguir-ho, cal tenir una bona llargada per poder portar-la d'un costat a un altre. A més, una mica de gel permet treballar el moviment del floc. El resultat suavitza la cara i dóna un aspecte amb un aire vintage, molt elegant.
  • Serrell i bucles: Un altre look masculí directament tret dels anys 70 és el tall bob semi llarg ondulat. Aquí, els cabells s'assequen ràpidament amb l'assecador per allisar sense aixafar el volum i els rínxols, treballats amb els dits amb una mousse estructurant.
  • Ultra curt: Torna amb força, aquest any, el tall paramilitar molt curt, que deixa aparèixer el cuir cabellut a la part alta i en els costats. Perfectament equilibrat, es realitza amb la màquina i exigeix ​​la destresa d'un perruquer per no crear zones amb diferents mides. Atent! Són els cabells que estan rapats i no el cuir cabellut que està afaitat.
  • El retorn de la gomina: Per a l'estiu 2017 destaca la gomina. El cabell està extremadament carregat de producte i aixafat sobre tota la longitud. Els cabells curts es pentinen cap enrere controlant que formin una massa uniforme. Les metxes no han de separar-se. ¡Arriba el nou dandi assegurat!
cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/