Abril 2021
Publicitat
../ad-71/
Tendències en manicura per la tardor... descobreix els colors!

Tendències en manicura per la tardor... descobreix els colors!

Per Belleza Activa / AMIC. Equip H i A/T
Després d'un estiu vibrant, ple de llum i alegria, arriba una tardor molt més tranquil·la. Al nostre voltant, la natura canvia de color i en el nostre maquillatge no podem portar-li la contrària, per això et presentem les tendències en manicura per a la tardor amb tots els colors que l'acompanyen...

Els vermells de les passarel·les
Els creadors de maquillatge s'inspiren en les passarel·les de moda per crear les seves col·leccions, i si aquesta temporada hi ha un color protagonista a la moda, aquest és, sens dubte el vermell. Però no només un to de vermell, no. El vermell en totes les seves declinacions: des de l'escarlata o el vermellenc fins al borgonya, de manera que ho tens fàcil, perquè totes les marques d'esmalts d'ungles i de maquillatge tenen diferents propostes de vermell en el seu catàleg de productes.

Un exemple és el to The nail lacquer Inferno 350, de Fall in Bloom, la col·lecció de maquillatge per a aquesta temporada de Dolce & Gabbana. Es tracta d'una laca d'ungles d'alt rendiment. El seu pinzell arrodonit permet una aplicació uniforme i sense ratlles. El seu disseny ergonòmic, amb un bastonet més curt, impedeix que la solució degoti.

Una altra proposta és l'esmalt d'ungles efecte Shine Tech efecte gel de Deborah Milano, amb el qual pots aconseguir unes ungles extremadament brillants, llises i més "farcides". Un acabat professional, com si fossin de gel, però sense necessitat de llum UV, ni d'acudir a un professional. El seu pinzell, més ample, permet cobrir la ungla més ràpida i fàcilment. Es retiren amb dissolvent.

Una proposta que ens encanta és EclecChic de ProNails -que forma part la col·lecció Lady of the House
 • en la qual el Violeta Reial és el protagonista. Es tracta d'un violeta teatral però càlid i regi al mateix temps. Un violeta marronós amb un matís vermell i suaus pigments nacrats que cau com vellut a les teves mans i continuarà cridant l'atenció una i una altra. Ho trobes en diferents tipus d'aplicació: en esmalt LongWear, que dura impecable durant almenys 7 dies, és fàcil d'aplicar perquè és com un esmalt tradicional que, a més, es pot eliminar amb dissolvent sense acetona. També ho trobes en el revolucionari SoPolish, un esmalt semipermanent peel-off que et va a enamorar i que no fa mal l'ungla. La seva durada és de dues setmanes. Però si prefereixes presumir de color impecable durant tot un mes, pots recórrer al Gellak.

  Més enllà del vermell...
  Però si els vermells no són el teu, et ampliat les opcions... ara els nous colors Nightspell de CND, amb la seva àmplia gamma en tons brillants, metal·litzats, bordeus, morats i violetes que simulen una fascinant transformació dels colors quan durant el crepuscle. Per la seva banda, els tons profunds i sedosos reflecteixen el somiador i misteriós resplendor del cel nocturn. Els sis colors que formen la col·lecció els pots trobar a Shellac i Vinylux. A la imatge el to Hyptonic Dreams.

  També ens encanten els tons de la col·lecció Iceland d'OPI, inspirada en la màgica illa de llacunes blaves i aurores boreals. La col·lecció Iceland compta amb 12 tons en les categories de laca d'ungles Clàssica, Infinite Shine de llarga durada i Gel, amb colors inspirats en els paisatges verges i sobrenaturals que ofereix aquest país. Impressionants camps de lava, platges de sorra negra, cadenes muntanyoses amb formacions rocoses volcàniques úniques que ofereixen precioses ombres marró xocolata, gris fosc i verd caqui.

  Més propostes més enllà del vermell... Masglo presenta la col·lecció Disorder en la que opta pel minimalisme que s'ha pogut observar en les passarel·les de moda. Els quatre tons que componen Disorder són: Perfeccionista (Rosa), Materialista (gris), Controladora (Blau suau) i Compulsiva (Rosa suau).

  I no oblidis...
  L'esmaltat d'ungles és només l'últim pas després de la manicura. Llima bé les ungles, neteja les cutícules... Et recomanem que refresquis tots els passos amb aquestes entrades:
  • Els deu millors secrets per a una manicura perfecta
  • Gotes per assecar l'esmalt d'ungles: manicura perfecta en segons
  • Manicura duradora, aconsegueix-la amb aquest vídeo
cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/