Juliol 2020
Publicitat
../ad-63/
SPOTIFY CREA UN FILTRE D'ODI

SPOTIFY CREA UN FILTRE D'ODI

Per Tecnonews / AMIC / E.H./A./T.
Un dels grans èxits de Spotify ha estat oferir als usuaris aquella música que els agrada. Els algorismes de la xarxa social de música permeten que els internautes descobreixin cançons desconegudes que d'una altra manera no haguessin pogut conèixer.

No sempre és fàcil trobar aquelles melodies adequades per a cadascú i, entre la palla, rares vegades apareix una cançó veritablement bona.

És per aquest motiu que, segons informa el portal Thurrott, Spotify ha volgut anar un pas més enllà. Es tracta d'una eina en fase de desenvolupament que permet als usuaris bloquejar aquelles cançons i artistes que no són del seu grat. D'aquesta manera aquestes no apareixeran ni a la seva biblioteca, ni en les llistes aleatòries, ni en realitat en cap contingut que ofereixi la plataforma. De la mateixa manera, també es podran bloquejar les cançons en les quals l'artista repudiat simplement aparegui com a col·laborador.

Per a poder-ho fer, s'haurà d'accedir al menú de perfil i allí seleccionar l'artista odiat.

Solament uns pocs usuaris han pogut provar aquesta nova actualització, però s'espera que per a la pròxima actualització el filtre d'odi arribi a la resta de consumidors de la plataforma de música en streaming.

Encara que sembla una funcionalitat que pot millorar la vida de les persones, la nova eina de Spotify aprofundeix en l'anomenat efecte túnel o bombolla. Gràcies a aquest ja no escoltarem mai el que no ens agrada, tanmateix la vida és això, estimar el que ens agrada i acceptar el que no ens agradi.

cuidat-problemes-dels-joves
../ad-37/
Publicitat
../ad-20/