Setembre 2021
Publicitat
ES PRESENTA L'EDICIÓ 2017 D'ART I COPES A SA POBLA

ES PRESENTA L'EDICIÓ 2017 D'ART I COPES A SA POBLA

Per E.H.
Aquests dies s’ha presentat al Museu Can Planes una nova edició d'Art i Copes, la versió poblera d’una nit de l’art, que reuneix les exposicions artístiques i l’oferta gastronòmica d'aquest poble i que enguany tendrà lloc el pròxim divendres 27 d’octubre. 

En aquesta edició l’exposició central serà a càrrec de Rafel Caldés, escultor en pedra, que estarà acompanyat per alguns dels seus amics i deixebles. Aquesta exposició s’inaugurarà a les 20 hores i servirà per donar el sus a l’Art i Copes 2017.

L’oferta cultural es compon d’un ampli programa d’exposicions: més de 25 artistes repartits en 20 espais. Com a novetat cal destacar l’acte d’homenatge a Alexandre Ballester que es durà a terme a la plaça que porta el seu nom a càrrec del col·lectiu AAArts i la fundació ACA. 

Un altre dels epicentres de la nit serà la Fundació Joan Soler, que reunirà Maria Soledat Cladera & friends, Miquel Micer, Florentí Roy i Pep Cirer. Altres artistes que no faltaran a la seva cita amb Art i Copes seran Ferran Pizà, Vicenç Ochoa, Toni Curro, Cati Mari Alorda, David Campaner o Pep Amengual, entre d’altres.


Més enllà de l’ampli catàleg d’exposicions, al llarg de la jornada s’exposaran a la Plaça Major els treballs realitzats pels alumnes dels centres educatius dels municipis en el marc de l’activitat Art & Kids. Enguany la temàtica elegida ha estat la consciència mediambiental.

 També en el marc d’aquesta diada de les arts se celebrarà la tradicional festa de les llanternes, organitzada per les associacions de pares i mares dels centres poblers.

Publicitat
../ad-20/