Setembre 2021
Publicitat
LA FELANITXERA MARIA DEL MAR MAS FIOL GUANYADORA DEL CONCURS DE JOVES TALENTS DE RELAT CURT

LA FELANITXERA MARIA DEL MAR MAS FIOL GUANYADORA DEL CONCURS DE JOVES TALENTS DE RELAT CURT

Per T.G.
La 58a edició del Concurs Joves Talents de Relat Curt que organitza la Fundación Coca Cola ja té una guanyadora a les Illes Balears: la felanitxera Maria del Mar Mas Fiol, que ara participarà a Madrid per intentar guanyar el premi estatal.

Aquest premi va aconseguir enguany una participació rècord a tot l’Estat, amb un total de 13.279 joves alumnes de multitud de centres educatius d’arreu d’Espanya.

La nova “jove talent de relat curt”, estudiant de l’IES Felanitx  va rebre aquest guardó fa uns dies a l’acte de lliurament de premis que es va desenvolupar a l’Estudi General Lul·lià de Palma. Amb ella, varen rebre el segon premi Carla Ramakers López, del centre Agora Portals, i Cristina Fiori Marí, del Col·legi Arcàngel Sant Rafael, el tercer premi.

Aquest Concurs està dirigit a fomentar l’escriptura creativa entre els joves de 2n d’ESO i compta amb la col·laboració de la RAE (Reial Acadèmia Espanyola). Com s’ha dit, en aquesta edició s’ha aconseguit l’èxit de participació (un 2,1% superior a l’anterior) més important dels seus 58 anys d’història (el més antic d’Espanya). A les Illes Balears han participat 255 joves estudiants. 

Maria del Mar, que s’ha mostrat “molt il·lusionada” de representar les Illes, podrà ara gaudir de diferents activitats, tallers, iniciatives..., a més del viatge que comporta aquest premi.

Per últim, se celebrarà a la seu de la RAE a Madrid el lliurament de premis a una Gala Nacional a finals de juny per tancar aquesta experiència literària.

Des d’HIPERBÒLIC volem felicitar a Maria del Mar, desitjar-li sort en els propers reptes i que sobretot s’ho passi en aquesta experiència el millor que sigui possible. 

 

Publicitat
../ad-20/