Desembre 2022
PRIMAVERA TEMPS DE FLORS I POESIA

PRIMAVERA TEMPS DE FLORS I POESIA

Per E.H.
Fa uns dies que ha arribat la primavera i amb ella ho han fet les flors, el sol, les llargues tardes i també per a alguns l'amor. I és que tots coneixem aquella famosa frase de "la primavera, la sang altera". Tot és color, alegria, i flower power. L'esperit dels hippys i les margalides ho impregnen tot i els nostres dies es tornen un poc més alegres. Amb la primavera ve també el canvi d'hora, les nostres tardes es fan més llargues i conviden a passejar, muntar amb bici o fins i tot anar a la platja a prendre el sol. Les temperatures baixen i ens desfem dels abrics. Deixem de costat els obscurs colors de l'hivern i deixem que el verd, el groc o fins i tot el rosa tenyeixin la nostra roba. Però sens dubte l'estampat que més veurem durant aquests mesos de primavera seran les flors, que tornen com cada any en l'estació més esperada. La primavera és un avanç de l'estiu, obrim la finestra i veiem que fora ja no fa fred i que els arbres floreixen per fi. Però com sempre tot té el seu però, i és que sembla que aquesta serà una dura primavera per als al·lèrgics. Pobres! Que amb tant arbre i tanta flor sembla que ho passaran un poc malament, no tot anava a ser pau, amor i flower power! I encara que molts ja estiguin pensant en l'estiu i en la platja... gaudim ara del sol, l'amor i les flors que ens porta la primavera.

FRAGMENT DE LA CANÇÓ 7a EN COLORS (PAU RIBA)

Ha plogut sobre el meu caphi ha crescut herba molt frescai he sortit a passejarla testa florida i verdaperquè també s'hi han fet florscom si jo fos una gerradesprés ha sortit el soli he sentit olor de terra.

Fixa't jo, quin cap més verdquina enveja, quina enveja!papallones i ocelletss'hi posen, i les abellesFixa't jo, quin cap més verdquina enveja, quina enveja!

El vent m'ha dut grans de blati com que ja és primaverales espigues s'han llevatper damunt dels brins de l'herbai han cobert les flors del foccar també han crescut rosellesi per fer-me un cap tot d'orel sol m'ha pansit la gespa.

Fixa't jo, quin cap més grocquina enveja, quina enveja!papallones i ocellotss'hi posen, i les abellesFixa't jo, quin cap més grocquina enveja, quina enveja!
Publicitat
../ad-20/